Strefa kobiet
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
Strefa kobiet
Drogie koleżanki
Wasz dział miał być tylko do Waszego wglądu. Niestety patrząc na to, że dział jest umarły proponuję dać dostęp do niego wszystkim panom ? Może to rozrusza troszkę to miejsce ?
Co myślicie o takim pomyśle ?
Wasz dział miał być tylko do Waszego wglądu. Niestety patrząc na to, że dział jest umarły proponuję dać dostęp do niego wszystkim panom ? Może to rozrusza troszkę to miejsce ?
- Saszun
- Wymiatacz
- Imię: Ola
Re: Strefa kobiet
Vito pisze:Drogie koleżanki
Chyba nikt tu nie zagląda
- Issa83
- Miss
- Imię: Iza
- gadu: 7791460
A powiedzcie kobiety czy ten dział jest nam w ogóle potrzebny? Ja doceniam dobrą intencję mężczyzn, że udzielają nam "nasz kącik" ( patrząc na inne strony "typowo męskie" kobiety są raczej NIE mile widziane, a tu mamy nasz dział), ale jak frekwencja wskazuje, wolimy przesiadywać właśnie w części "męskiej" forum. Natomiast udostępnianie działu dla mężczyzn, mija się z celem. W tym przypadku możemy od razu przenieść się do luźnych tematów, jednak pod zastrzeżeniem, ażeby się nikt z nas nie śmiał gdy założymy przykładowo temat pt. "robótki na drutach i inne"
- anja
- Klubowiczka
- Imię: Anna
- gadu: 5472956
- Kontakt:
Issa83 pisze:A powiedzcie kobiety czy ten dział jest nam w ogóle potrzebny? Ja doceniam dobrą intencję mężczyzn, że udzielają nam "nasz kącik" ( patrząc na inne strony "typowo męskie" kobiety są raczej NIE mile widziane, a tu mamy nasz dział), ale jak frekwencja wskazuje, wolimy przesiadywać właśnie w części "męskiej" forum. Natomiast udostępnianie działu dla mężczyzn, mija się z celem. W tym przypadku możemy od razu przenieść się do luźnych tematów, jednak pod zastrzeżeniem, ażeby się nikt z nas nie śmiał gdy założymy przykładowo temat pt. "robótki na drutach i inne"
Hmm .. czy jest nam potrzebny? Jak widać na żywym przykładzie to chyba nie
Zgadzam się w 100% z Issa83, ale poczekajmy może jeszcze jakaś Pani się wypowie w tej sprawie
- Carolcia
- Administrator
- Imię: Karolina
- gadu: 0
Jestem z Wami od wczoraj, ale jak widać jest tu cichutko więc wydaje mi się że to dobry pomysł aby udostępnić to płci przeciwnej 
- anja
- Klubowiczka
- Imię: Anna
- gadu: 5472956
- Kontakt:
Widzę że więcej zainteresowanych niema, tak więc zróbcie z działem KOBIET co trzeba 
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
Drogie Panie od dzisiaj ten dział dostępny jest testowo dla wszystkich. Może dzięki temu trochę się rozkręci. Jeśli nie to będziemy robić co trzeba 
- Andzia-Pandzia
- Miss
- Imię: Ania
- gadu: 0
hej, jestem tu zupełnie nowa ale uważam że to fajny pomysł ta Strefa dla pań, nawet przejrzałam wasze posty, chociaż rzeczywiście za dużo się tam nie dzieje
ale należę też do innego kluby motoryzacyjnego i niestety nie mamy takiej babskiej strefy, chociaż często pojawiały się propozycje żeby coś takiego stworzyć
ale należę też do innego kluby motoryzacyjnego i niestety nie mamy takiej babskiej strefy, chociaż często pojawiały się propozycje żeby coś takiego stworzyć