Strefa kobiet

Dział dla pań czyli pranie, sprzątanie, gotowanie.
Awatar użytkownika
Vito
Admin na emeryturze
Imię: Witek
Kontakt:

Strefa kobiet

Post autor: Vito »

Drogie koleżanki
Wasz dział miał być tylko do Waszego wglądu. Niestety patrząc na to, że dział jest umarły proponuję dać dostęp do niego wszystkim panom ? Może to rozrusza troszkę to miejsce ?

Co myślicie o takim pomyśle ?
Awatar użytkownika
Saszun
Wymiatacz
Imię: Ola

Re: Strefa kobiet

Post autor: Saszun »

Vito pisze:Drogie koleżanki
Wasz dział miał być tylko do Waszego wglądu. Niestety patrząc na to, że dział jest umarły proponuję dać dostęp do niego wszystkim panom ? Może to rozrusza troszkę to miejsce ?

Co myślicie o takim pomyśle ?

Chyba nikt tu nie zagląda :P Ja się zgadzam na udostępnienie tego działu panom :)
Awatar użytkownika
Issa83
Miss
Imię: Iza
gadu: 7791460

Post autor: Issa83 »

A powiedzcie kobiety czy ten dział jest nam w ogóle potrzebny? Ja doceniam dobrą intencję mężczyzn, że udzielają nam "nasz kącik" ( patrząc na inne strony "typowo męskie" kobiety są raczej NIE mile widziane, a tu mamy nasz dział), ale jak frekwencja wskazuje, wolimy przesiadywać właśnie w części "męskiej" forum. Natomiast udostępnianie działu dla mężczyzn, mija się z celem. W tym przypadku możemy od razu przenieść się do luźnych tematów, jednak pod zastrzeżeniem, ażeby się nikt z nas nie śmiał gdy założymy przykładowo temat pt. "robótki na drutach i inne"
Awatar użytkownika
anja
Klubowiczka
Imię: Anna
gadu: 5472956
Kontakt:

Post autor: anja »

Issa83 pisze:A powiedzcie kobiety czy ten dział jest nam w ogóle potrzebny? Ja doceniam dobrą intencję mężczyzn, że udzielają nam "nasz kącik" ( patrząc na inne strony "typowo męskie" kobiety są raczej NIE mile widziane, a tu mamy nasz dział), ale jak frekwencja wskazuje, wolimy przesiadywać właśnie w części "męskiej" forum. Natomiast udostępnianie działu dla mężczyzn, mija się z celem. W tym przypadku możemy od razu przenieść się do luźnych tematów, jednak pod zastrzeżeniem, ażeby się nikt z nas nie śmiał gdy założymy przykładowo temat pt. "robótki na drutach i inne"

Hmm .. czy jest nam potrzebny? Jak widać na żywym przykładzie to chyba nie :P Nikt tu nic nie pisze, a jak już napisze to ktoś inny odpowie i temat jest zamknięty :/
Zgadzam się w 100% z Issa83, ale poczekajmy może jeszcze jakaś Pani się wypowie w tej sprawie :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Carolcia
Administrator
Imię: Karolina
gadu: 0

Post autor: Carolcia »

Jestem z Wami od wczoraj, ale jak widać jest tu cichutko więc wydaje mi się że to dobry pomysł aby udostępnić to płci przeciwnej :P
Awatar użytkownika
anja
Klubowiczka
Kontakt:

Widzę że więcej zainteresowanych niema, tak więc zróbcie z działem KOBIET co trzeba :swieca:
Obrazek
Deacon
Admin na emeryturze
Imię: Michał

Post autor: Deacon »

Drogie Panie od dzisiaj ten dział dostępny jest testowo dla wszystkich. Może dzięki temu trochę się rozkręci. Jeśli nie to będziemy robić co trzeba :P
Awatar użytkownika
anja
Klubowiczka
Kontakt:

OK :P
Obrazek
Awatar użytkownika
Andzia-Pandzia
Miss
Imię: Ania
gadu: 0

Post autor: Andzia-Pandzia »

hej, jestem tu zupełnie nowa ale uważam że to fajny pomysł ta Strefa dla pań, nawet przejrzałam wasze posty, chociaż rzeczywiście za dużo się tam nie dzieje :D

ale należę też do innego kluby motoryzacyjnego i niestety nie mamy takiej babskiej strefy, chociaż często pojawiały się propozycje żeby coś takiego stworzyć :)
ODPOWIEDZ