Skąd wiesz o PCP
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Vanilla
- Wymiatacz
- Imię: Adam
- gadu: 0
Re: Skąd wiesz o PCP
U mnie było podobnie. Pojawił się samochód, a wraz z nim chęć by wozidełko miało swój charakter
Znalazłem forum przez Google, nawet go nie szukając... Bo na początku czytałem tylko Panda Team. Ale nie było tam jak pogadać bo o ak nie wiedziałem
I tak tu jestem już jakiś czas

- Issa83
- Miss
- Imię: Iza
- gadu: 7791460
A ja dopiero po 5 latach użytkowania Pandy - tak z ciekawości czy istnieje również do tego autka jakiś klub - wpisałam w Google hasło Fiat Panda kluby. I tak ni stąd ni zowąd zarejestrowałam się na forum, najpierw jako obserwator, a potem - po nabraniu odwagi już jako w miarę czynny uczestnik 
- bartus2737
- Wymiatacz
no najpierw byłem na AK a potem jakimś trafem zobaczyłem u kogoś nazwę
i tak się zaczeło!
- Pjotrek
- Świeżak
- gadu: 8144829
Issa83 pisze:A ja dopiero po 5 latach użytkowania Pandy [...]
No to ja już po trzech dniach. A o forum dowiedziałem się:
Przeglądając klub Fiata doszedłem do wniosku, że jest to forum prawie wymarłe. Więc zacząłem poszukiwania... Z doświadczeń w klubie MazdaSpeed (istnienie również osobnych klubów określonych modeli np. Miata, 323F) zacząłem poszukiwania klubu Pandy. Początkowo znalazłem jakąś stronę z klubem Pandy aczkolwiek bez forum (normalnie strzał w kolano dla klubu!), zaczynałem się powoli martwić, że tak owego nie znajdę aż tu nagle BACH!
No i jestem.
Ja szukałem coś o przerobionych PANDACH i znalazłem strone VITO i tam
.
- Waluś
- Klubowicz na emeryturze
- gadu: 6675818
Za to ja poznałem Panda Club Polska na Summer Cars Party 
- Kamillo
- Instruktor
- Imię: Kamil
ja dostałem linka na forum fiatpunto.com.pl, kiedy poszukiwałem Pandziorka do kupienia:) a na tym fiatpunto.com.pl to jestem wciąż ze względów towarzyskich - bo Punto już dawno sprzedane...
) super ekipa się tam zadomowiła
http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=1848" onclick="window.open(this.href);return false; - Niebieska Strzała
- Amino
- Sysadmin
- Imię: Marcin
- gadu: 2306550
- Kontakt:
Mi osobiście nie podobała się atmosfera na innych forach dotyczących Pandy. Dlatego też założyłem niezależne forum mając nadzieję, że coś z tego będzie (ile to czasu musiałem Witka przekonywać o swoich racjach
). Jak widac udało się.
- Bubcio
- Bywalec
- Imię: Michał
- gadu: 6554170
Skąd wiem o
? Kilkakrotnie widziałem użytkownika "Vito" w swojej Pandzie, ponieważ dawniej pracowałem na Lukoilu na bytkowie naprzeciwko targów ( zawsze Jego Pandzia zwracała moja uwage
). Jakiś czas temu poszukiwałem forum jakiegoś Clubu Fiata Pandy, lecz nie znalazłem nic takowego, tak więc byłem zmuszony przerwać poszukiwania, aż do dnia 18,01,2012, kiedy to ( całkiem przypadkiem ) rozglądałem się za cenami rozrządu do mojej pandy, znalazłem wypowiedz któregoś z tutejszych forumowiczów ( chyba Vito ), który w stopce miał adres www.pandaclubpolska.pl oraz pandomaniak.prv.pl
i tak oto dołączyłem do tego ZACNEGO grona Panduchowców! 
Na rozstaju dróg - redukcja i BUT - Moc wskaże mi droge! 
Moja Panda - http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2207" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam

Moja Panda - http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2207" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
- marco80
- Specjalista
- Imię: marek
Szukając w necie można się natknąć na
a poza tym po okolicy grasuje Witek i natknięcie się na niego nie stanowi wielkiego problemu 
- Camcioo
- Moderator
- Imię: Kamil
- gadu: 5225182
Ja podjechałem pod kumpla pod blok i zauważyłem autko voytexa
wlepka rzuciła się w oczy, wbiłem w google i jestem 
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne 
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
-
pawel.plock
- Master Of Flamaster
- Imię: Paweł
wujek GOOGLE 
-
drymka
- Miss
- Kontakt:
To ja tak w wielkim skrócie.
Najpierw byłam światkiem jak Vito nie widział potrzeby na zaistnienie kolejnego forum o Pandzie.
Jak marudził na Amino, że mu (hm)... truje itp epitety szły.
Jednak forum zaczęło się rozwijać i w końcu ja też się zarejestrowałam.
No a
powstało dzięki Wam Forumowiczom.
Najpierw byłam światkiem jak Vito nie widział potrzeby na zaistnienie kolejnego forum o Pandzie.
Jak marudził na Amino, że mu (hm)... truje itp epitety szły.
Jednak forum zaczęło się rozwijać i w końcu ja też się zarejestrowałam.
No a
Normalnie powinno być tak, kupujesz samochód, szukasz info o nim, rejestrujesz się na forach żeby ewentualnie się czegoś dowiedzieć i pochwalić
.
A u mnie troszkę inaczej, miałem samochód igłę, z którego jakoś przeszczęśliwy nie byłem, korzystałem bez żadnych emocji, coś na zasadzie, zakładam buty - chodzę.
Jednak nie wiem dlaczego, czy takie coś ma Panda w sobie czy dojrzałem do czerwonego pojazdu, ale zacząłem w niego w końcu inwestować.
Po półtora roku "użytkowania" zaczęły się miśkowi pojawiać różne niepokojące objawy i wygooglowałem forum. Wydaję mi się, że kiedyś też wpisywałem w google "Panda club" czy coś w tym stylu i nie było tego forum na górze wyników.
Szkoda, że tak późno znalazłem forum bo zamiast na fajki swego czasu bym bardziej inwestował w samochodzik...
Eh, no nic, reasumując: usterki -> google -> forum
i jestem i będę się starał działać aktywnie 
A u mnie troszkę inaczej, miałem samochód igłę, z którego jakoś przeszczęśliwy nie byłem, korzystałem bez żadnych emocji, coś na zasadzie, zakładam buty - chodzę.
Jednak nie wiem dlaczego, czy takie coś ma Panda w sobie czy dojrzałem do czerwonego pojazdu, ale zacząłem w niego w końcu inwestować.
Po półtora roku "użytkowania" zaczęły się miśkowi pojawiać różne niepokojące objawy i wygooglowałem forum. Wydaję mi się, że kiedyś też wpisywałem w google "Panda club" czy coś w tym stylu i nie było tego forum na górze wyników.
Szkoda, że tak późno znalazłem forum bo zamiast na fajki swego czasu bym bardziej inwestował w samochodzik...
Eh, no nic, reasumując: usterki -> google -> forum
http://www.facebook.com/NaDrodze" onclick="window.open(this.href);return false;
- bombel
- Maniak
- Imię: Sebastian
- gadu: 1320359
- Kontakt:
najpierw bylo forum na fiatpanda.org.pl czyli obecny Panda Team ale z przyczyn mi nieznanych coś tam umarło niestety - a fajna ekipa była pare lat temu
potem długa przerwa.... i powrót na Panda Team ---> Autokącik i tam jakos natrafiłem na
no i wbiłem do was i tak to się zaczęło 
potem długa przerwa.... i powrót na Panda Team ---> Autokącik i tam jakos natrafiłem na