Skąd wiesz o PCP

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Awatar użytkownika
Vanilla
Wymiatacz
Imię: Adam
gadu: 0

Re: Skąd wiesz o PCP

Post autor: Vanilla »

U mnie było podobnie. Pojawił się samochód, a wraz z nim chęć by wozidełko miało swój charakter :D Znalazłem forum przez Google, nawet go nie szukając... Bo na początku czytałem tylko Panda Team. Ale nie było tam jak pogadać bo o ak nie wiedziałem :P I tak tu jestem już jakiś czas :ok: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Issa83
Miss
Imię: Iza
gadu: 7791460

Post autor: Issa83 »

A ja dopiero po 5 latach użytkowania Pandy - tak z ciekawości czy istnieje również do tego autka jakiś klub - wpisałam w Google hasło Fiat Panda kluby. I tak ni stąd ni zowąd zarejestrowałam się na forum, najpierw jako obserwator, a potem - po nabraniu odwagi już jako w miarę czynny uczestnik :)
Awatar użytkownika
bartus2737
Wymiatacz

Post autor: bartus2737 »

no najpierw byłem na AK a potem jakimś trafem zobaczyłem u kogoś nazwę PCP :) i tak się zaczeło!
Awatar użytkownika
Pjotrek
Świeżak
gadu: 8144829

Post autor: Pjotrek »

Issa83 pisze:A ja dopiero po 5 latach użytkowania Pandy [...]

No to ja już po trzech dniach. A o forum dowiedziałem się:
Przeglądając klub Fiata doszedłem do wniosku, że jest to forum prawie wymarłe. Więc zacząłem poszukiwania... Z doświadczeń w klubie MazdaSpeed (istnienie również osobnych klubów określonych modeli np. Miata, 323F) zacząłem poszukiwania klubu Pandy. Początkowo znalazłem jakąś stronę z klubem Pandy aczkolwiek bez forum (normalnie strzał w kolano dla klubu!), zaczynałem się powoli martwić, że tak owego nie znajdę aż tu nagle BACH!
No i jestem. :D
Awatar użytkownika
liz
Bywalec

Post autor: liz »

Ja szukałem coś o przerobionych PANDACH i znalazłem strone VITO i tam PCP .
Awatar użytkownika
Waluś
Klubowicz na emeryturze
gadu: 6675818

Post autor: Waluś »

Za to ja poznałem Panda Club Polska na Summer Cars Party :D
Awatar użytkownika
Kamillo
Instruktor
Imię: Kamil

Post autor: Kamillo »

ja dostałem linka na forum fiatpunto.com.pl, kiedy poszukiwałem Pandziorka do kupienia:) a na tym fiatpunto.com.pl to jestem wciąż ze względów towarzyskich - bo Punto już dawno sprzedane...:)) super ekipa się tam zadomowiła
http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=1848" onclick="window.open(this.href);return false; - Niebieska Strzała
Awatar użytkownika
Amino
Sysadmin
Imię: Marcin
gadu: 2306550
Kontakt:

Post autor: Amino »

Mi osobiście nie podobała się atmosfera na innych forach dotyczących Pandy. Dlatego też założyłem niezależne forum mając nadzieję, że coś z tego będzie (ile to czasu musiałem Witka przekonywać o swoich racjach :D ). Jak widac udało się.
Awatar użytkownika
Bubcio
Bywalec
Imię: Michał
gadu: 6554170

Post autor: Bubcio »

Skąd wiem o PCP? Kilkakrotnie widziałem użytkownika "Vito" w swojej Pandzie, ponieważ dawniej pracowałem na Lukoilu na bytkowie naprzeciwko targów ( zawsze Jego Pandzia zwracała moja uwage ;) ). Jakiś czas temu poszukiwałem forum jakiegoś Clubu Fiata Pandy, lecz nie znalazłem nic takowego, tak więc byłem zmuszony przerwać poszukiwania, aż do dnia 18,01,2012, kiedy to ( całkiem przypadkiem ) rozglądałem się za cenami rozrządu do mojej pandy, znalazłem wypowiedz któregoś z tutejszych forumowiczów ( chyba Vito ), który w stopce miał adres www.pandaclubpolska.pl oraz pandomaniak.prv.pl :) i tak oto dołączyłem do tego ZACNEGO grona Panduchowców! :)
Na rozstaju dróg - redukcja i BUT - Moc wskaże mi droge! :)
Moja Panda - http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2207" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
marco80
Specjalista
Imię: marek

Post autor: marco80 »

Szukając w necie można się natknąć na PCP a poza tym po okolicy grasuje Witek i natknięcie się na niego nie stanowi wielkiego problemu :D
Awatar użytkownika
Camcioo
Moderator
Imię: Kamil
gadu: 5225182

Post autor: Camcioo »

Ja podjechałem pod kumpla pod blok i zauważyłem autko voytexa :) wlepka rzuciła się w oczy, wbiłem w google i jestem :D
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne :ok:
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
pawel.plock
Master Of Flamaster
Imię: Paweł

Post autor: pawel.plock »

wujek GOOGLE :P
--------------------------------------------------------
Bardzo prosze o LAJKI!
BOSSKO.pl
drymka
Miss
Kontakt:

Post autor: drymka »

To ja tak w wielkim skrócie. :mrgreen:

Najpierw byłam światkiem jak Vito nie widział potrzeby na zaistnienie kolejnego forum o Pandzie.
Jak marudził na Amino, że mu (hm)... truje itp epitety szły. :twisted:
Jednak forum zaczęło się rozwijać i w końcu ja też się zarejestrowałam. :D

No a PCP powstało dzięki Wam Forumowiczom.
Bart
Świeżak
Kontakt:

Post autor: Bart »

Normalnie powinno być tak, kupujesz samochód, szukasz info o nim, rejestrujesz się na forach żeby ewentualnie się czegoś dowiedzieć i pochwalić ;).
A u mnie troszkę inaczej, miałem samochód igłę, z którego jakoś przeszczęśliwy nie byłem, korzystałem bez żadnych emocji, coś na zasadzie, zakładam buty - chodzę.
Jednak nie wiem dlaczego, czy takie coś ma Panda w sobie czy dojrzałem do czerwonego pojazdu, ale zacząłem w niego w końcu inwestować.
Po półtora roku "użytkowania" zaczęły się miśkowi pojawiać różne niepokojące objawy i wygooglowałem forum. Wydaję mi się, że kiedyś też wpisywałem w google "Panda club" czy coś w tym stylu i nie było tego forum na górze wyników.
Szkoda, że tak późno znalazłem forum bo zamiast na fajki swego czasu bym bardziej inwestował w samochodzik...
Eh, no nic, reasumując: usterki -> google -> forum
:pandacool i jestem i będę się starał działać aktywnie :ok:
http://www.facebook.com/NaDrodze" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
bombel
Maniak
Imię: Sebastian
gadu: 1320359
Kontakt:

Post autor: bombel »

najpierw bylo forum na fiatpanda.org.pl czyli obecny Panda Team ale z przyczyn mi nieznanych coś tam umarło niestety - a fajna ekipa była pare lat temu

potem długa przerwa.... i powrót na Panda Team ---> Autokącik i tam jakos natrafiłem na PCP no i wbiłem do was i tak to się zaczęło :mrgreen:
Zablokowany