Białe żarówki
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
Re: Białe żarówki
Niestety ale wg tego co podaje producent Nightbreakery nie święcą na biało tylko na żółto.
-
Tetsuro
- Profesjonalista
- Imię: Dariusz
- gadu: 0
Każdy może wyrazić swoją opinie więc wyrażę i ja . Mam żarówki najzwyklejsze i je chwale .Podstawa to czyste lustra i dobre ustawienie . Niestety - teraz już nie ma fachowców którzy umieją ustawić światła. To co sprawdzają na przeglądzie to kpina. 1.- mają oświetlać drogę na 40 m. : 2. -oby dwa dokładnie na tą samą odległość :3.- światło na drogę ma padać na tą samą szerokość jak są zamontowane w samochodzie. Gwarantuje że najlepsze i najdroższe żarówki nie dadzą tego co takie ustawienie świateł. Doświadczenia to wam pisał nie będę bo
SPRAWDŻCIE sami 
-
tomek.zar
- Świeżak
- Imię: Tomek
Tetsuro pisze:Każdy może wyrazić swoją opinie więc wyrażę i ja . Mam żarówki najzwyklejsze i je chwale .Podstawa to czyste lustra i dobre ustawienie . Niestety - teraz już nie ma fachowców którzy umieją ustawić światła. To co sprawdzają na przeglądzie to kpina. 1.- mają oświetlać drogę na 40 m. : 2. -oby dwa dokładnie na tą samą odległość :3.- światło na drogę ma padać na tą samą szerokość jak są zamontowane w samochodzie. Gwarantuje że najlepsze i najdroższe żarówki nie dadzą tego co takie ustawienie świateł. Doświadczenia to wam pisał nie będę bo![]()
SPRAWDŻCIE sami
Potwierdzam to co kolega powyżej napisał. przez pewien czas nie mogłem zrozumieć dlaczego mimo zakładania co raz to mocniejszych i droższych żarówek jakość oświetlania drogi była przeciętna. Pewnego dnia po uderzeniu kamienia zmuszony byłem do wymiany reflektora. jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że wymieniony prawy daje o połowę więcej światła niż stary lewy. Po zabawie z odkręceniem reflektora dokładnym wyczyszczeniu i osuszeniu (co jest chyba nawet najważniejsze, gdyż zaparowanie reflektora to straszna rzecz) stary zyskał "więcej mocy". Tak więc każdemu polecam poświęcić trochę czasu i wyczyścić oczy pandzie. Komfort jazdy w nocy znacznie się podniesie
-
Michal007
- Świeżak
- gadu: 6629401
Jesli moge wyrazic swoją opinie na ten temat to ja mam żarowki H4 White effect z Simply za 5 zł (niebieskie szkło żarówki)
Święcą super na biało i doskonale oświetlają droge. A podstawa to dobrze ustawiona lampa...
-
TomaszTRN
- Świeżak
- Imię: Tomasz
Wymieniłem żarówki i muszę przyznać, że bardzo dobry efekt. Dzięki za pomoc 
- zecer1971
- Zasłużony dla PCP
- gadu: 5336642
TomaszTRN pisze:Wymieniłem żarówki i muszę przyznać, że bardzo dobry efekt. Dzięki za pomoc
To na jakie żarówki się zdecydowałeś ???
Wrzuć fotkę jak świecą
- zecer1971
- Zasłużony dla PCP
TomaszTRN pisze:Zdjęcia
http://imageshack.us/g/14/jyq9.jpg/
Mocno świecą
No to trzy fotki do działu moja panda II już masz
-
TomaszTRN
- Świeżak
- Imię: Tomasz
Mam już porobione inne jeszcze z lata. Jak trochę czasu będzie to wrzucę. Chociaż trochę wstyd jak patrze na pięknie zrobione auta na forum 
- zecer1971
- Zasłużony dla PCP
TomaszTRN pisze:Mam już porobione inne jeszcze z lata. Jak trochę czasu będzie to wrzucę. Chociaż trochę wstyd jak patrze na pięknie zrobione auta na forum
Żadnego wstydu tutaj nie będzie, każda panda jest inna.
Jak znajdziesz chwile czasu to zakładaj wątek i zapraszamy na spoty w kuj.-pom.
- bombel
- Maniak
- Imię: Sebastian
- gadu: 1320359
- Kontakt:
z przykrością stwierdzam że moje tungsramy sportlight po 14miesiącach powiedziały papa
- myślałem że dłużej pożyją ale niestety wczoraj jedna odeszła, tymczasowo wsadziłem jakiś bubel z tesco za 8zł żeby nie jeździć z jednym "oczkiem" nowy komplet tungsrama już niebawem
- waham się czy sportligt + 50% czy megalight +120% zobaczę jeszcze jak mnie najdzie...
-
Deacon
- Admin na emeryturze
14 miesięcy to mało? Jak na żarówki +50% za tą cenę to wydaje mi się, że wynik jest bardzo dobry 
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
Wydaje mi się ok, np h7 w dusterze polatały hmm pół roku może troche więcej do 8 mcy.
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

- bombel
- Maniak
- Imię: Sebastian
- gadu: 1320359
- Kontakt:
pewno macie rację, nie wziąłem pod uwagę faktu że dzienne mam dopiero od maja br więc prawie 9m-cy paliły non stop (w dzień i w noc)
, ale przynajmniej juz wiem co będzie następne - będą dokładnie te same
sportlight 
- jedrek1978
- Świeżak
- Imię: Andrzej
- gadu: 2484684
bombel pisze:pewno macie rację, nie wziąłem pod uwagę faktu że dzienne mam dopiero od maja br więc prawie 9m-cy paliły non stop (w dzień i w noc), ale przynajmniej juz wiem co będzie następne - będą dokładnie te same
sportlight
Moje jeszcze wytrzymują mam je od 18 kwietnia 2012. Obym sobie nie wykrakał w zła godzinę