Białe żarówki
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
- Panda: Ford Fiesta Mk7 1.6 Motorsport
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
Re: Białe żarówki
Niestety ale wg tego co podaje producent Nightbreakery nie święcą na biało tylko na żółto.
-
Tetsuro
- Profesjonalista
- Imię: Dariusz
- gadu: 0
- Panda: 1.1 + LPG
*śnieżynka* - Lokalizacja: Dąbrowa Górnicza
Każdy może wyrazić swoją opinie więc wyrażę i ja . Mam żarówki najzwyklejsze i je chwale .Podstawa to czyste lustra i dobre ustawienie . Niestety - teraz już nie ma fachowców którzy umieją ustawić światła. To co sprawdzają na przeglądzie to kpina. 1.- mają oświetlać drogę na 40 m. : 2. -oby dwa dokładnie na tą samą odległość :3.- światło na drogę ma padać na tą samą szerokość jak są zamontowane w samochodzie. Gwarantuje że najlepsze i najdroższe żarówki nie dadzą tego co takie ustawienie świateł. Doświadczenia to wam pisał nie będę bo
SPRAWDŻCIE sami 
-
tomek.zar
- Świeżak
- Imię: Tomek
- Panda: 1.1
Tetsuro pisze:Każdy może wyrazić swoją opinie więc wyrażę i ja . Mam żarówki najzwyklejsze i je chwale .Podstawa to czyste lustra i dobre ustawienie . Niestety - teraz już nie ma fachowców którzy umieją ustawić światła. To co sprawdzają na przeglądzie to kpina. 1.- mają oświetlać drogę na 40 m. : 2. -oby dwa dokładnie na tą samą odległość :3.- światło na drogę ma padać na tą samą szerokość jak są zamontowane w samochodzie. Gwarantuje że najlepsze i najdroższe żarówki nie dadzą tego co takie ustawienie świateł. Doświadczenia to wam pisał nie będę bo![]()
SPRAWDŻCIE sami
Potwierdzam to co kolega powyżej napisał. przez pewien czas nie mogłem zrozumieć dlaczego mimo zakładania co raz to mocniejszych i droższych żarówek jakość oświetlania drogi była przeciętna. Pewnego dnia po uderzeniu kamienia zmuszony byłem do wymiany reflektora. jakież było moje zdziwienie kiedy okazało się, że wymieniony prawy daje o połowę więcej światła niż stary lewy. Po zabawie z odkręceniem reflektora dokładnym wyczyszczeniu i osuszeniu (co jest chyba nawet najważniejsze, gdyż zaparowanie reflektora to straszna rzecz) stary zyskał "więcej mocy". Tak więc każdemu polecam poświęcić trochę czasu i wyczyścić oczy pandzie. Komfort jazdy w nocy znacznie się podniesie
-
Michal007
- Świeżak
- gadu: 6629401
- Panda: Panda 1.1
Jesli moge wyrazic swoją opinie na ten temat to ja mam żarowki H4 White effect z Simply za 5 zł (niebieskie szkło żarówki)
Święcą super na biało i doskonale oświetlają droge. A podstawa to dobrze ustawiona lampa...
-
TomaszTRN
- Świeżak
- Imię: Tomasz
- Panda: 2004
Wymieniłem żarówki i muszę przyznać, że bardzo dobry efekt. Dzięki za pomoc 
- zecer1971
- Zasłużony dla PCP
- gadu: 5336642
- Panda: Była Active z klimą
To na jakie żarówki się zdecydowałeś ???TomaszTRN pisze:Wymieniłem żarówki i muszę przyznać, że bardzo dobry efekt. Dzięki za pomoc
Wrzuć fotkę jak świecą
-
TomaszTRN
- Świeżak
Zdjęcia
http://imageshack.us/g/14/jyq9.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://imageshack.us/g/14/jyq9.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- zecer1971
- Zasłużony dla PCP
Mocno świecąTomaszTRN pisze:Zdjęcia
No to trzy fotki do działu moja panda II już masz
-
TomaszTRN
- Świeżak
Mam już porobione inne jeszcze z lata. Jak trochę czasu będzie to wrzucę. Chociaż trochę wstyd jak patrze na pięknie zrobione auta na forum 
- zecer1971
- Zasłużony dla PCP
Żadnego wstydu tutaj nie będzie, każda panda jest inna.TomaszTRN pisze:Mam już porobione inne jeszcze z lata. Jak trochę czasu będzie to wrzucę. Chociaż trochę wstyd jak patrze na pięknie zrobione auta na forum
Jak znajdziesz chwile czasu to zakładaj wątek i zapraszamy na spoty w kuj.-pom.
- bombel
- Maniak
- Imię: Sebastian
- gadu: 1320359
- Panda: 1.1 + NOS ;)
- Kontakt:
z przykrością stwierdzam że moje tungsramy sportlight po 14miesiącach powiedziały papa
- myślałem że dłużej pożyją ale niestety wczoraj jedna odeszła, tymczasowo wsadziłem jakiś bubel z tesco za 8zł żeby nie jeździć z jednym "oczkiem" nowy komplet tungsrama już niebawem
- waham się czy sportligt + 50% czy megalight +120% zobaczę jeszcze jak mnie najdzie...
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Panda: Ford Fiesta Mk7 1.6 Motorsport
14 miesięcy to mało? Jak na żarówki +50% za tą cenę to wydaje mi się, że wynik jest bardzo dobry 
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
- Panda: 1.1[LPG] | 06' | Active+ | Rosso199
Wydaje mi się ok, np h7 w dusterze polatały hmm pół roku może troche więcej do 8 mcy.
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

- bombel
- Maniak
- Imię: Sebastian
- gadu: 1320359
- Panda: 1.1 + NOS ;)
- Kontakt:
pewno macie rację, nie wziąłem pod uwagę faktu że dzienne mam dopiero od maja br więc prawie 9m-cy paliły non stop (w dzień i w noc)
, ale przynajmniej juz wiem co będzie następne - będą dokładnie te same
sportlight 
- jedrek1978
- Świeżak
- Imię: Andrzej
- gadu: 2484684
- Panda: 1100 LPG
Moje jeszcze wytrzymują mam je od 18 kwietnia 2012. Obym sobie nie wykrakał w zła godzinębombel pisze:pewno macie rację, nie wziąłem pod uwagę faktu że dzienne mam dopiero od maja br więc prawie 9m-cy paliły non stop (w dzień i w noc), ale przynajmniej juz wiem co będzie następne - będą dokładnie te same
sportlight