Witam wszystkich doświadczonych użytkowników pandziorków II, a wiec mam pytanie.. moja narzeczona ma zielona pande II 1,2 podstawowa wersje, kocha ja tak ze nie chce zmienic ja na zadne inne auto, zbliżaja sie jej urodziny a ja jej obiecałem ulepszenie w calosci. tak wiec napisze co zamierzam zrobic i prosze odrazu o pomoc w problemach,
zamierzam:
* kierownice zwykła wymienic na multi z 500 abartha ( odrazu pisze o pomoc jak podłączyć ja z radiem RADIO PEIYING PY-9907 badz inne podobne)
* ręczny z abartha 500 obszyty skórą
* drążek zmiany biegów z abartha 500
* deska rozdzielcza obszyta gładkim skajem i czerwona nicią
* światło kabiny z audi s5
* kluczyk zmieniam na scyzoryk z fiata bravo
* fotele bede obszywał pod własny wzór ( nie skóra)
* podsufitka czarna
* boczki obszyte skóra + głośniki peiying
we wnatrz chyba to wszystko a skorupe będe oklejał folia 2 kolorową, uparła sie że chce zioelony, ja natomiast chce folie grafitową matową, prosze o rade z projektem, jak polączyć te 2 kolory
podwozie:
oczywiście nowe gumy, sprężyny oraz tarcze TARCZE BREMBO MAX-KLOCKI FERODO PREMIER
no i alu jakieś 16 szprychy ale nie wiem jakie, wydech caly wymieniam tylko nie wiem na jaki tlumik koncowy... proex??
poza tym cieknie narazie olej wiec pewnie rozbiore silnik na cześci i tu pytanko czy mozna cos ulepszyc w silniku aby sprawniej działał, poprostu pytam czy mozna cos wymienic na lepsze w tym silniku:)... za wszelka pomoc dziekuje, i prosze nie pisac glupich komentarzy w stylu " chlopie panda warta 8 tys a ty chcesz wydac 10tys, kup jej lepiej.... tak wiec z gory thx
jeszcze 1 czy ktos ma pojecie jak obszyc airbag pasarzera aby byl w 100% sprawny i dobrze wyglądało?