Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Agent napisał(a):Czy ja się czymś chwalę? Napisałem jakie mi wykryli usterki na badaniach technicznych ale narazie wstrzymam się z wymianą. Jestem zwyczajnie wściekły na papierową jakość zawieszenia Pandy, kto by słyszał, żeby co 10-15 kkm wymieniać pół zawieszenia w samochodzie Przyczepiłeś się mojej wypowiedzi, jakbym co najmniej zabił człowieka
Może to nie klub tylko niebo, skoro skupia samych świętych członków. Na pewno Deacon ma nad głową aureolę, nigdy nie przekroczył prędkości ani nawet nie zabił komara swoją Pandą. No z jego wypowiedzi można wysnuć takie wnioski...
Agent napisał(a):Czy ja się czymś chwalę? Napisałem jakie mi wykryli usterki na badaniach technicznych ale narazie wstrzymam się z wymianą. Jestem zwyczajnie wściekły na papierową jakość zawieszenia Pandy, kto by słyszał, żeby co 10-15 kkm wymieniać pół zawieszenia w samochodzie Przyczepiłeś się mojej wypowiedzi, jakbym co najmniej zabił człowieka
Agent napisał(a):Może to nie klub tylko niebo, skoro skupia samych świętych członków. Na pewno Deacon ma nad głową aureolę, nigdy nie przekroczył prędkości ani nawet nie zabił komara swoją Pandą. No z jego wypowiedzi można wysnuć takie wnioski...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości