Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Dziurek5 napisał(a):100x NIE.
Nie podoba mi się.
Vito pewnie i tak by coś wymyślił, ale takie auta coraz bardziej wiążą nam ręce jeżeli chodzi o własne modyfikacje. Coraz trudniej jest cokolwiek w nich zmienić, bo panda 2 jeszcze dobrze nie weszła na rynek, jeszcze dobrze nie powstało części tuningowych, a już następna. Co z tym tym zrobić ? gdzie tu jakieś pole do popisu ? spojler ? felgi ? przyciemnienie lamp ? Wszystko z jakiegoś powodu utrudniane.... Jakieś Chińskie kształty, nie wiem, negatywnie na to nastawiony jestem. Może jak zobaczę to faktycznie się zakocham.
Jednak najbardziej ciekawi mnie pare kwesti:
-Czemu te osły we wszystkich nowych samochodach robią oryginalne ''radia'' w kształcie rozjechanego kota, specjalnie żeby nie dało się wymienić na nic lepszego ? Takie radio za 3 lata będzie jak Safari 2 w dzisiejszych czasach....
-Wyprodukowanie auta o delikatnie innym kształcie nie wpłynęło by w żaden sposób na cenę. W końcu do przykładowego Lotusa wyszło by tyle samo blachy, tyle samo kabli na instalacje, tyle samo silnika, tyle samo baku, tyle samo innych podzespołów. Czemu więc producenci Fiata nie mogli by stworzyć ałta sportivnego o wyglądzie Ferrari czy Lotusa ale za pandowate 40 tysi czy ile tam to kosztuje ?
-Zakładamy własną fabryczkę samochodów?
Sorki, troche się zapędziłem... Po prostu szkoda mi wizerunku naszej obecnej pandy. Każdy z nas wkłada serce w jak najlepszy wygląd autka, jak największy charakter i zadziorność, żeby jakiś patafian stworzył coś bezpłciowego z czym jak nie my, to nasze dzieci będą się użerały, klejąc znaczki/szyby/lampy.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości