Problem z podłączeniem silniczka kasety
-
Orzech8
- Świeżak
- Imię: Jacek
- gadu: 0
- Panda: 1.1 2005r
Problem z podłączeniem silniczka kasety
Sytuacja jest następująca, chciałem do swojej pandy założyć centralny zamek z pilota na bazie już istniejącego układu. We wszystkich manualach i schematach podłączenia nie spotkałem się z taką sytuacja. Mianowicie w kasecie zamka kierowcy powinno znajdować się 6 pinów a u mnie jest tylko 4! Brak pinów do silniczka. Jest miejsce na brakujące piny, które można dołożyć, tylko pytanie jak podpiąć kable wewnątrz kasety??
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
- Panda: Misiek 1.1 2003 / od 2004 LPG II gen.
Re: Problem z podłączeniem silniczka kasety
Albo musiałbyś rozebrać kasety i dokładać silniczki, albo wymienić kasety na gotowe ze silniczkami.
Z tego co widzę przednie kasety mają po 6pinów a tylne po 4.
Najłatwiej zaopatrzyć się w kompletny zamek centralny czyli komplet kaset ze silniczkami + sterownik i okablowanie.
Najłatwiej zaopatrzyć się w kompletny zamek centralny czyli komplet kaset ze silniczkami + sterownik i okablowanie.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- Imię: Paweł
- gadu: 1416221
- Panda: PANDA 1.2 8V Classic My Life rok 2011
Re: Problem z podłączeniem silniczka kasety
Są kasety,Romix13 pisze:Albo musiałbyś rozebrać kasety i dokładać silniczki, albo wymienić kasety na gotowe ze silniczkami.
które maja 4 piny jest to wersja z centralnym zamkiem fabrycznym, ale zamykanym na kluczyk. Trzeba wtedy dołożyć silniczek lub kupić kasetę z silniczkiem na 6 pinów do drzwi od strony kierowcy.