Radio CD Mp3
- bartaso77
- Aktywny
- Imię: Bartek
- gadu: 0
Radio CD Mp3
Witam,
Dzis przy -16,5 C radio odmówiło posłuszeństwa. Wchodze rano do auta , radio z automatu sie uruchamia. Ale, ze wczoraj wymieniłem olej to je wyłączyłem przyciskiem on/off, by zobaczyc jak auto zapala. Chcąc uruchmic radyjko, przycisk on/off juz nie reagował. Takze mam problem, a raczej ASO ma problem.
Dzis przy -16,5 C radio odmówiło posłuszeństwa. Wchodze rano do auta , radio z automatu sie uruchamia. Ale, ze wczoraj wymieniłem olej to je wyłączyłem przyciskiem on/off, by zobaczyc jak auto zapala. Chcąc uruchmic radyjko, przycisk on/off juz nie reagował. Takze mam problem, a raczej ASO ma problem.
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- bartaso77
- Aktywny
Re: Radio CD Mp3
Jade do ASO, może bezpiecznik w radiu poleciał - wie ktoś jak radio wytargać ? Trzeba miec pewnie te wyjmaki 
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- bartaso77
- Aktywny
Radio kompletny trup, zostało wysłane do naprawy. Ja w tym czasie dostałem nówke na czas naprawy.
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- bartaso77
- Aktywny
No tak fabryczne, w mojej wersji było na wyposażeniu. W środku chyba blaupunkt siedział.
Ktoś słyszał, widział o czymś takim : http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-usb ... 03063.html .
To prawda, że radio ma wyjście na zmieniarkę ?
Ktoś słyszał, widział o czymś takim : http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-usb ... 03063.html .
To prawda, że radio ma wyjście na zmieniarkę ?
Ostatnio zmieniony śr 22:25, 26 lis 2014 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę używać EDYTY (działa do 2h) w prawym górnym rogu postu, a nie pisać post pod postem... :) pkt.13 reg.forum
Powód: Proszę używać EDYTY (działa do 2h) w prawym górnym rogu postu, a nie pisać post pod postem... :) pkt.13 reg.forum
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
- przetwornica
- Profesjonalista
- Imię: Marek
W aukcji masz napisane, że nie w każdym radiu było wejście, zmieniarka jest do PII, czytaj opis, ew wyciąg radio, zobacz czy masz wejście miniiso i napisz pytanie do sprzedającego.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- simluczek
- Świeżak
- Imię: Łukasz
JaceK pisze:Makarony mogli dać NOWE a nie naprawiać...
Racja. No ale jak producentem jest Continental to nie ma co wymagać...
- bartaso77
- Aktywny
heh nawet nie zwróciłem uwagi kto te radia robi. Moje konkretnie umarło, nawet pods. pokrętła na wyłącz nie działało. Generalnie to radyjko razem z tymi głośnikami jakoś tam gra 
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
-
awrukxxx
- Świeżak
- Imię: Awruk
bartaso77 pisze:Ktoś słyszał, widział o czymś takim : http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-usb ... 03063.html .
To prawda, że radio ma wyjscie na zmieniarke ?
Radio ma AUX
-
awrukxxx
- Świeżak
- Imię: Awruk
Z tyłu radia jest dodatkowa kostka (nie ISO), do której trzeba wpiąć trzy piny. One są odpowiedzialne za AUX. Jak patrzyłem na schemacie to trzeba jeszcze zrobić mostek między innymi dwoma pinami tej kostki. Możesz sobie wyprowadzić gniazdo gdzie chcesz.
- tata_jerzyka
- Aktywny
- Imię: Łukasz
- gadu: 13996687
- Kontakt:
bartaso77 pisze:Ktoś słyszał, widział o czymś takim : http://allegro.pl/zmieniarka-mp3-sd-usb ... 03063.html .
To prawda, że radio ma wyjscie na zmieniarke ?
NIE WARTO! Miałem to w bmw e38 740i i dźwięk z tego jest fatalny!
Ostatnio zmieniony czw 18:04, 27 lis 2014 przez Romix13, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono słownictwo ! naruszenie pkt.5 reg.forum
Powód: Poprawiono słownictwo ! naruszenie pkt.5 reg.forum