Kostka WC Na kuny i inne Gryzonie
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- Imię: Paweł
- gadu: 1416221
- Panda: PANDA 1.2 8V Classic My Life rok 2011
Kostka WC Na kuny i inne Gryzonie
Kostka WC pomaga ze by jakiś gryzoń nam kabelków nie pogryzł oraz wygłuszenia ciekawy artykuł , a czy pomaga
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia ... ie,1839997" onclick="window.open(this.href);return false;
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
- patsi
- Klubowiczka na emeryturze
- Imię: patsi
- gadu: 0
Re: Kostka WC Na kuny i inne Gryzonie
WC kostka pomaga
W Yeti kable pogryzione dwa razy, w Sandero też 2 razy - założona kostka WC i jest
Co ciekawe Panda i Grande parkowane w tych samych miejscach i kuny nie ruszają
W Yeti kable pogryzione dwa razy, w Sandero też 2 razy - założona kostka WC i jest
Co ciekawe Panda i Grande parkowane w tych samych miejscach i kuny nie ruszają
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
- Panda: Misiek 1.1 2003 / od 2004 LPG II gen.
No to musi intensywnie "dawać smrodem" ta kostka
w cieple 
Ważne by skutkowało
Ważne by skutkowało
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
-
Szopek
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Kamil
- gadu: 1137174
- Panda: 1.3 M-jet (Black&Yellow edition)
Gdzieś o tym słyszałem, ale nie wierzyłem. Pewnie sam będę niedługo zmuszony do przetestowania tego patentu, bo niestety szykuje mi się zmiana garażu 
- bartus2737
- Wymiatacz
- Panda: 1.1 2008 rok Błękitna :)
ale komentarze Są super
z tą kostką hm..... nie wiem . Ale za to mam dużego psa na podwórku który nieraz w garażu śpi z autem i odpukać nic mi auta nie je 
- matyja
- Wymiatacz
- Imię: Mateusz
- Panda: 1.1 Actual 2003r. + LPG BRC Sequent 24
też słyszałem, że to pomaga...
ja niestety mam problem z kunami, bo mi wchodzą do domu, gdzie niszczą ocieplenie dachu, gryzą kable, a przede wszystkim hałasują - gonią się po strychu, drą się, drapią w płytę kartonowo-gipsową
dach mam na około obity blachą, tak, aby nie mogły wejść w szczelinę między profilem dachówki..., do tego opiankowane kosze (nie na śmieci) i pozastawiane pułapki w około domu
niestety, jakoś dają sobie radę i nadal wchodzą do domu, a do klatki łapie się wszystko inne - od kotów, po myszy, szczury, ostatnio jeże
jedynym wyjściem byłoby ściągnięcie dachówek i wydeskowanie dachu, a następne jego ponowne ocieplenie... niestety jest to zbyt droga inwestycja i na razie trzeba się z nią wstrzymać...
ja niestety mam problem z kunami, bo mi wchodzą do domu, gdzie niszczą ocieplenie dachu, gryzą kable, a przede wszystkim hałasują - gonią się po strychu, drą się, drapią w płytę kartonowo-gipsową
dach mam na około obity blachą, tak, aby nie mogły wejść w szczelinę między profilem dachówki..., do tego opiankowane kosze (nie na śmieci) i pozastawiane pułapki w około domu
niestety, jakoś dają sobie radę i nadal wchodzą do domu, a do klatki łapie się wszystko inne - od kotów, po myszy, szczury, ostatnio jeże
jedynym wyjściem byłoby ściągnięcie dachówek i wydeskowanie dachu, a następne jego ponowne ocieplenie... niestety jest to zbyt droga inwestycja i na razie trzeba się z nią wstrzymać...
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- Imię: Paweł
- gadu: 1416221
- Panda: PANDA 1.2 8V Classic My Life rok 2011
Ja właśnie muszę to za stosować bo miałem kunę jadła sobie w silniku raz była skórka ze słoniny , a drugi raz jajko . Myślę ze pomoże 
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;