Mam mozliwosc okazyjnego zakupu kompletnego zestawu alarmu fabrycznego Fiata M782us. Sprzedawca zapewnia, że alarm wspolpracuje z szyna CAN i bedzie dzialac za posrednictwem juz obecnego pilota centralnego zamka. Pandę mam z centralnym w pilocie oraz otwieraniem klapy. Pod nogami pasezera wisi biała wtyczka od szyny CAN.
Pytanie brzmi: czy ten alarm montuje sie tnac przewody czy sa w Pandzie juz poukrywane gdzies gotowe złącza ?
Alarm fabryczny META M782us
- waldekb3
- Wymiatacz
- Imię: Waldek
- Panda: 1.2 8v Dynamic 2004r
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
Re: Alarm fabryczny META M782us
No raczej niema gotowych złącz.
Fiat Panda 1.2 8v Dynamic
CanTieCar 3.2 pro
CanTieCar 3.2 pro
- Zwierzak
- Maniak
- gadu: 3771951
- Panda: Actual 1,1 2007
META nie jest alarmem fabrycznym, bo takiego w Pandzie nie było, więc nie ma kostek. Jest to alarm z lini akcesoryjnej Fiata. Do Pandy jest model 792us, więc cieżko powiedzieć czy alarm przeznacznony do Cromy będzie działał.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
- matyja
- Wymiatacz
- Imię: Mateusz
- gadu: 0
- Panda: 1.1 Actual 2003r. + LPG BRC Sequent 24
ma ktoś może instrukcję (najlepiej montażu) alarmu do Pandy montowanego przez ASO?
albo może mi ktoś powiedzieć, czy w prosty sposób mógłbym zmusić centralkę alarmu do sterowania centralnym zamkiem?
pytam, gdyż posiadam fabryczny centralny zamek sterowany z kluczyka
będę wymieniać kasetę zamka LP, w której aktualnie nie ma silniczka, więc pomyślałem sobie o dodaniu takiego bajeru
dodam jeszcze, że centralka ma numerek M882, a w karcie gwarancyjnej jest M 742 US lub M752 US albo M792 US...
jest to niewyraźnie napisane na innym napisie....
albo może mi ktoś powiedzieć, czy w prosty sposób mógłbym zmusić centralkę alarmu do sterowania centralnym zamkiem?
pytam, gdyż posiadam fabryczny centralny zamek sterowany z kluczyka
będę wymieniać kasetę zamka LP, w której aktualnie nie ma silniczka, więc pomyślałem sobie o dodaniu takiego bajeru
dodam jeszcze, że centralka ma numerek M882, a w karcie gwarancyjnej jest M 742 US lub M752 US albo M792 US...
jest to niewyraźnie napisane na innym napisie....