Przywitanie "Panderozy"
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Przywitanie "Panderozy"
Witam
Jestem nowym userem tego forum.
W związku z tym chciałbym przywitać wszystkich i przedstawić się troszeczkę.
Jakiś czas temu zakupiłem niewielkie żółte autko które zwie się "Panderoza", użytkownikiem jego jest głównie moja Żona. Jedank również ja od czasu do czasu korzystam z tego autka. Panderoza jest z 2004 roku, ma obecnie sto kilka tyśięcy km przebiegu, posiada silnik 1.1. Autko posiada instalacje LPG i dziennie pokonuje ponad 50 km. Panda sprawuje się bardzo dobrze. Chciałbym się podzielić swoimi doświdczeniami i uwagami na temat Panderozy. Witam więc Wszystkich.
Jestem nowym userem tego forum.
W związku z tym chciałbym przywitać wszystkich i przedstawić się troszeczkę.
Jakiś czas temu zakupiłem niewielkie żółte autko które zwie się "Panderoza", użytkownikiem jego jest głównie moja Żona. Jedank również ja od czasu do czasu korzystam z tego autka. Panderoza jest z 2004 roku, ma obecnie sto kilka tyśięcy km przebiegu, posiada silnik 1.1. Autko posiada instalacje LPG i dziennie pokonuje ponad 50 km. Panda sprawuje się bardzo dobrze. Chciałbym się podzielić swoimi doświdczeniami i uwagami na temat Panderozy. Witam więc Wszystkich.
-
Borys
- Leader Team
- Imię: Paweł
- gadu: 3278890
Re: Przywitanie "Panderozy"
Witaj 
Mój żółty budyń http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2469" onclick="window.open(this.href);return false;
- marco80
- Specjalista
- Imię: marek
- gadu: 0
Witaj
żółte rosną w siłę
- bartus2737
- Wymiatacz
- gadu: 0
powitać