Fiat Code
- grzegorzprv
- Profesjonalista
- Imię: Grzegorz
- gadu: 6078463
- tlen: grzegorzprv@tlen.pl
Re: Fiat Code
Witam,
kupiłem auto jako używane i nie dostałem od poprzedniego właściciela karty z kodem. Zadzwoniłem de serwisu żeby się dowiedzieć ile kosztuje wydanie wtórnika a tam mi powiedzieli że bez numeru VIN nic mi nie powiedzą. Ponieważ nie miałem przy sobie dowodu rejestracyjnego g... się dowiedziałem. A chciałem się tylko dowiedzieć jaki jest szacunkowy koszt wydania takiej karty, rozumiem że trzeba udokumentować że jesteś właścicielem auta.
Pytanie: czy ktos wie ile to kosztuje?
kupiłem auto jako używane i nie dostałem od poprzedniego właściciela karty z kodem. Zadzwoniłem de serwisu żeby się dowiedzieć ile kosztuje wydanie wtórnika a tam mi powiedzieli że bez numeru VIN nic mi nie powiedzą. Ponieważ nie miałem przy sobie dowodu rejestracyjnego g... się dowiedziałem. A chciałem się tylko dowiedzieć jaki jest szacunkowy koszt wydania takiej karty, rozumiem że trzeba udokumentować że jesteś właścicielem auta.
Pytanie: czy ktos wie ile to kosztuje?
- Zwierzak
- Maniak
- gadu: 3771951
Re: Fiat Code
Jak pytałem jakiś rok temu to taka przyjemność kosztowała 220 PLN. Trzeba mieć dokumenty od samochodu jak i swoje.
Trzeba tylko sprawdzić przy odbiorze w serwisie czy pin działa, bo ktoś mógł zrobić psikusa i przełożyć body z kluczykami z innego samochodu, a wtedy masz problem.
Trzeba tylko sprawdzić przy odbiorze w serwisie czy pin działa, bo ktoś mógł zrobić psikusa i przełożyć body z kluczykami z innego samochodu, a wtedy masz problem.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
code fiat
Mam pytanie w jakich okolicznościach odpala się silnik awaryjnie z karty code fiat.
jak padnie akumlator czy jak wymieniam akumlator na nowy czy moze jak nie chce odpalić przez padnięty immo.
jak padnie akumlator czy jak wymieniam akumlator na nowy czy moze jak nie chce odpalić przez padnięty immo.
- jojo81
- Klubowicz na emeryturze
- gadu: 5680922
Re: code fiat
Nr z code karty potrzebny jest do kodowania immo. Przy programowaniu klucza raczej potrzebny.
Nie słyszałem przypadku, żeby były problemy przy odpięciu aku.
Nie słyszałem przypadku, żeby były problemy przy odpięciu aku.
Wszystko zeszło na bok od kiedy jest Bartłomiej.
Było GP PB,Croma JTD,Bravo T-Jet
a została Panda 1,1 i wół roboczy Passat TDI ATJ
Było GP PB,Croma JTD,Bravo T-Jet
a została Panda 1,1 i wół roboczy Passat TDI ATJ
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
jak nie chce odpalić przez padnięty immo.
dzięki,bo bałem sie ostatnio jak padl mi akumlator i nie odpaliłem na mrozie ze tryb awaryjny mnie czeka.
a odpalałem z kabli.
a odpalałem z kabli.
- w5minut_pl
- Bywalec
- Imię: Andrzej
- gadu: 5113832
- Kontakt:
jojo81 pisze:Nr z code karty potrzebny jest do kodowania immo...
Wiesz może coś więcej o tym?