CENTRALNY ZAMEK FIAT PANDA

Brak prądu, nie świeci lampa, potrzebny schemat...

Moderatorzy: Majkel_B, Pols

Awatar użytkownika
Pawell82
Księżycowy Jimm
Imię: Paweł
gadu: 1416221
Panda: PANDA 1.2 8V Classic My Life rok 2011
Generacja: ...
Paliwo: inne

CENTRALNY ZAMEK FIAT PANDA

Post autor: Pawell82 »

WITAM zakupiłem nową pandę niema centralnego zamka ale jest możliwość założenia oryginalnego zamka z wiązkami ale wyniknął mały problem z przodu da się i niema problemu bo zamontowałem i działa ale w tylnych drzwiach nie działa ponieważ niema wiązki doprowadzonej do tylnych drzwi są tylko dwa piny od głośnika . CO zrobić i skąd poprowadzić wiązki ?? pewnie z body computera ale która kosatka odpowiada za sterowanie ?? dziękuję i pozdrawiam
PCP
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)

Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Huczas
Klubowicz na emeryturze
Panda: 1.2 Dynamic
Generacja: ...
Paliwo: inne
Kontakt:

Re: CENTRALNY ZAMEK FIAT PANDA

Post autor: Huczas »

Witam. (od witania jest dział osobny, WIELKIMI literami nie piszemy!)
Zakupiłem(zdanie zaczynamy wielką literą) nową pandę nie ma("nie ma" piszemy oddzielnie) centralnego zamka ale jest możliwość założenia oryginalnego zamka z wiązkami. (kolejne "ale" sprawia że zdania nie da się czytać) Wyniknął mały problem z przodu da się i niema problemu (to jest ten problem czy go nie ma?) bo zamontowałem i działa ale w tylnych drzwiach nie działa(to działa czy nie działa?) ponieważ niema wiązki doprowadzonej do tylnych drzwi są tylko dwa piny od głośnika .
Co (WIELKIMI literami nie piszemy jak wyżej) zrobić i skąd poprowadzić wiązki? pewnie z body komputera (piszemy komputera) ale która kosatka(kostka?) odpowiada za sterowanie ? (jeden znak zapytania w zupełności wystarczy)
dziękuję i pozdrawiam
ODPOWIEDZ