Pytanie do uzytkownikow z licznikami Emotion - tez tak macie, ze zegarek co chwila spoznia, tak srednio 1-2 minuty co miesiac? Wkurza mnie to troche, ze musze go co jakis czas przestawiac. Szkoda, ze FIAT nie wymyslil opcji aktualizacji godziny przez RDS
Nie kolega ja kiedyś ustawiałem zegarek z RMF FM. i ja nie mam takiego problemu ja tylko teraz tą godzine do tyłu zmieniłem a minutnika w ogóle nie dotykam i jest wszystko ok. Ale nawet nie wiem dlaczego tak ci sie może dziać bo nie słyszałem wcześniej o takim problemie. Pozdrawiam
Pytanie do uzytkownikow z licznikami Emotion - tez tak macie, ze zegarek co chwila spoznia, tak srednio 1-2 minuty co miesiac? Wkurza mnie to troche, ze musze go co jakis czas przestawiac. Szkoda, ze FIAT nie wymyslil opcji aktualizacji godziny przez RDS
Mój Emotion chodzi prawidłowo i nie odnotowałem przesunięcia. Masz go od nowości?? Moze soft? Może jeździsz z nadmierną prędkością i przenosisz się w czasie??
Dodam ze ja też tak mam i co jakiś czas musze ze 2-3 min przestawić. ale podejrzewam że jest tak ponieważ podczas rozruchu spada napięcie i resetuje licznik sekund i po pewnym czasie zbiera uzbiera sie pare min .
Jak ktoś ma w życiu pecha to i w bananie pestkę znajdzie. XD
karolfm pisze:Masz go od nowości?? Moze soft? Może jeździsz z nadmierną prędkością i przenosisz się w czasie??
Tak, autko od nowosci w moich rekach, z softem nic nie namieszane, predkosci wykluczaja teleportacje czy zakrzywienie czasoprzestrzeni Ale z odpowiedzi widze, ze nie tylko ja tak mam - nie zgodze sie, ze to przypadlosc Fiata bo w CC chodzil idealnie, ale pewnie w Pandzie tak jest i chyba trzeba sie z tym pogodzic
u mnie raz na pol roku sie zdarzy ze zegarek sie pare sekund spoznia niz pol roku wstecz;) ale na chwile obecna mam akumulator w nie najlepszej kondycji, mysle ze kondycja akumulatora jest przyczyna:) zwlaszcza gdy przy odpalaniu ci wszystko przygasa , to i zegar sie spowolni:)
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW