Witam Wszystkich !
Od wczoraj jestem posiadaczem pandy II. Już dotartej, bo 10 letniej. Autko jest dla żony do jeżdżenia i dla mnie do napraw-popraw-ulepsz.
Posiadałem i "grzebałem" przy nieomal całej historii polskiej motoryzacji. Od warszawy poprzez dwie syreny, F126, F125, poloneza, CC 900, CC 700 do pandy II. Jak widać, z osobowych, nie posiadałem tylko mikrusa i seicento.
Na forum spodziewam się spotkać doświadczonych "majstrów", którymi będę mógł wymienić się poradami i uwagami z eksploatacji, utrzymania i drobnych napraw pandy.
Dzień Dobry
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- morpheus1581
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marcin
- gadu: 0
Re: Dzień Dobry
Witaj
Moja Panda
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.pandaclubpolska.org/viewto ... =45&t=9722" onclick="window.open(this.href);return false;
- Albercik
- Administrator
- Imię: Tomasz
- gadu: 8520501
- Kontakt:
Witaj na

Patrząc na Twoje poprzednie auta to możesz mieć kłopoty jedynie z linią CAN w Pandzie, bo tego wcześniej nie było. POZA tym to taka sama konstrukcja jak 20 lat temu.
Ostatnio kupołem takie wciskane w blachę plastiki, żeby wkręcić w to wkręty - sprawdziłem w katalogu numer części i wklepałem w internet. Wyszła mi spinka lampy przedniej Fiat 126P
Patrząc na Twoje poprzednie auta to możesz mieć kłopoty jedynie z linią CAN w Pandzie, bo tego wcześniej nie było. POZA tym to taka sama konstrukcja jak 20 lat temu.
Ostatnio kupołem takie wciskane w blachę plastiki, żeby wkręcić w to wkręty - sprawdziłem w katalogu numer części i wklepałem w internet. Wyszła mi spinka lampy przedniej Fiat 126P
- Carolcia
- Administrator
- Imię: Karolina
- gadu: 0
Witaj na forum