Panda 1.2 z dualogic - LEONE
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Panda 1.2 z dualogic - LEONE
Muszę się pochwalić zmianą mojego niedźwiadka z 1,1 aktual na najbardziej wypasiona 1,2 z dualogic i wszystkim co było w tych wersjach montowane tzn: wspomaganie z regulacją kierownicy, najbogatsze zegary, central z kluczyka scyzoryk, schowek pod siedzeniem pasażera, podnoszony fotel kierowcy, klima, dzielona kanapa, elektryczne lusterka z podgrzewaniem i czujnikiem temperatury, oświetlenie bagażnika, zamykany schowek, relingi i trochę innych drobiazgów. Wózek od jednego właściciela ale z przebiegiem 175 tyś. Wszystko chodzi idealnie więc czekam na pierwsze usterki
. Poprzedni właściciel wszystkie naprawy robił w serwisie Fiata i dał na wszystko fakturki.
. Rocznik 2005 ale zero rdzy w oryginale. Brzmi niesamowicie ale tak trafiłem. Po przeczytaniu kilku informacji na temat skrzyni dualogic czekam na pierwsze kłopoty. Wymieniłem olej hydrauliczny w skrzyni bo był wymieniony ok.20 tyś. km wcześniej. Wymiana ok 30 min. 
Ostatnio zmieniony wt 7:38, 24 lis 2015 przez michal, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Poprawiono tytuł na zgodny z regulaminem działu.
Powód: Poprawiono tytuł na zgodny z regulaminem działu.
"Tylko dwie rzeczy na świecie są nieskończone, wszechświat oraz głupota ludzka. Ale tej pierwszej nie jestem pewny."- Albert Einstein
- michal
- Profesjonalista
- Imię: Michał
Re: Panda 1.2 z dualogic - LEONE
Ciekawa wersja. 
Dodaj zdjęcia bo bez nich temat zostanie przeniesiony do "luźnych tematów". Czekam do wieczora.
Dodaj zdjęcia bo bez nich temat zostanie przeniesiony do "luźnych tematów". Czekam do wieczora.
- AdaMs
- Moderator
- Imię: Mateusz
- Kontakt:
Zawsze ciekawiła mnie ta skrzynia
Wrzuć fotki wnętrza !
- SALEK
- Klubowicz
- Imię: Rafał
- gadu: 0
Brzmi interesująco. Pokaż fotki
Mimo wszystko życzę bezawaryjności i zadowolenia 
"Tylko dwie rzeczy na świecie są nieskończone, wszechświat oraz głupota ludzka. Ale tej pierwszej nie jestem pewny."- Albert Einstein