Witam Znajoma znalazła ciekawą Pandę z Sosnowca. Z zewnątrz wygląda świetnie, facet twierdzi, że można podjechać na dowolną stację diagnostyczna i sprawdzić samochód. Ale mimo wszystko chciałbym ją podłączyć do komputera i sprawdzić przebieg, itp. Bo cena jest jakoś dziwnie niska i to mnie zastanawia. Czy ktoś mógłby jutro wybrać się z nami do Sosnowca i podłączyć ją pod komputer?
Prosiłem wczoraj faceta o nr VIN, ale coś do dziś się nie doczekałem, dlatego chcę go podpiąć i sprawdzić.
Wydaję się inny odcień lakieru wg mnie chyba że tylko to tak wygląda na foto pozatym to nie nowy samochód i możliwe że coś było robione. Jak coś jutro jestem w Sosnowcu cały dzień mogę podjechać z wami i zobaczyć.
Jak znajoma chce to mam do sprzedania waniliowa 2008r oryginalny przebieg 23 000km od cioci (po śmierci męża nie była jeżdzona - tylko sporadycznie) a że ma kredyt do spłacenia to jest to ważniejsze niz samochód którego praktycznie nie używa pachnie jeszcze nowością, ma jedną małą skaze jest nie bita i była garażowana silnik 1.1 benzyna
Borys jutro jednak nieaktualne. Dzwoniłem do sprzedającego i powiedziałem, że przyjedziemy jutro wraz z komputerem żeby się podpiąć. To koleś się rozłączył po czym napisał mi smsa, że oferta już nieaktualna czyli jednak padlina...
Lukasz a ile za nią chce? Bo koleżanka ma do wydania jakieś 9tyś, więcej nie uzbiera.
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
gumis pisze:Borys jutro jednak nieaktualne. Dzwoniłem do sprzedającego i powiedziałem, że przyjedziemy jutro wraz z komputerem żeby się podpiąć. To koleś się rozłączył po czym napisał mi smsa, że oferta już nieaktualna czyli jednak padlina...
Czyli gość sam musiał kręcić licznik i teraz się boi i szuka jelenia co to kupi. Mam pewne podejrzenia czy to nie jest może jakaś firmówka