Rabat na orlen i bliska
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Re: Rabat na orlen i bliska
Jakoś wczesną wiosną brałem na orlenie paliwo na fakturę i pani przy kasie zaproponowała kartę biznestank. Wydała od ręki za jakąś śmieszną dopłatą. Na razie tankuję dwa samochody na jedną kartę ale podobno można mieć tych kart więcej na jedną działalność gospodarczą (tak na prawdę nie badałem sprawy). Popytajcie znajomych albo rodzinę, może ktoś wam weźmie dodatkową kartę na firmę.
- elitspro
- Fanatyk na emeryturze
- gadu: 4928172
UWAGA !!
Na forum klubseatibiza.pl można zamówić karty BIZNESTANK ORLEN.
Jest tylko 500szt, więc liczy się czas.
Na forum klubseatibiza.pl można zamówić karty BIZNESTANK ORLEN.
Jest tylko 500szt, więc liczy się czas.
- mija
- Profesjonalista
- Imię: Michał
- gadu: 0
Jestem na etapie zamawiania tych kart i takie może głupie pytanie ale czemu my jako
nie możemy się dogadać z orlenem i robić te karty na siebie nie?
- matyja
- Wymiatacz
- Imię: Mateusz
ja brałem z fiesty... -8gr/L, szczególnie przy tankowaniu LPG daje spore oszczędności 
żeby wejść w program lojalnościowy Orlenu, to trzeba mieć działalność albo stowarzyszenie, a
nie został nigdzie zarejestrowany
żeby wejść w program lojalnościowy Orlenu, to trzeba mieć działalność albo stowarzyszenie, a
- t-przemek
- Specjalista
- Imię: Przemek
matyja pisze:żeby wejść w program lojalnościowy Orlenu, to trzeba mieć działalność albo stowarzyszenie, anie został nigdzie zarejestrowany
Tak dokładnie, a jeśli by zarejestrować
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
Tak jak piszą poprzednicy - jest nas za mało, żeby załatwiać karty na
. Koło mnie jest Orlen ale nie bierze udziału w tej promocji więc lipa 
Ale... wziąłbym tacie. Panowie może ktoś wziąć na mnie taką kartę? Nie chce się specjalnie rejestrować na forum seata albo fiesty.
Ale... wziąłbym tacie. Panowie może ktoś wziąć na mnie taką kartę? Nie chce się specjalnie rejestrować na forum seata albo fiesty.
Ludziska
Pracuje na Orlenie tak więc :
Karta BiznesTank wydawana jest najczesciej na firmę (działalność) potrzebny jest NIP badź pesel osoby posiadającej działalnośc i tyle formalnosci. Karta wydawana jest na samochód. 1 karta - 1 samochów. Od pewnego czasu zmieniły się przepisy i pracownik ma obowiązek sprawdzać nr rej. tankowanego samochodu z numerem przypisanym na karcie. Jeżeli coś chcielibyście się dowiedzieć walcie śmiało. Założenie karty też nie problem, mogę wysłać pocztą.
Karta BiznesTank wydawana jest najczesciej na firmę (działalność) potrzebny jest NIP badź pesel osoby posiadającej działalnośc i tyle formalnosci. Karta wydawana jest na samochód. 1 karta - 1 samochów. Od pewnego czasu zmieniły się przepisy i pracownik ma obowiązek sprawdzać nr rej. tankowanego samochodu z numerem przypisanym na karcie. Jeżeli coś chcielibyście się dowiedzieć walcie śmiało. Założenie karty też nie problem, mogę wysłać pocztą.
Lenistwo jest ukrytym ojcem postępu 
- matyja
- Wymiatacz
- Imię: Mateusz
Michał, nie trzeba się tam rejestrować - można się mailowo dogadać z gościem - wyślę Ci info na PM
co do tablic rejestracyjnych, to odkąd dostałem karty, regularnie tankuję min. raz w tygodniu i nie było sytuacji, żeby ktoś sprawdzał rejestrację... ba! od kwietnia nabijali mi punkty na zablokowaną kartę Vitay... oczywiście, sprawa nie do wyreklamowania
co do tablic rejestracyjnych, to odkąd dostałem karty, regularnie tankuję min. raz w tygodniu i nie było sytuacji, żeby ktoś sprawdzał rejestrację... ba! od kwietnia nabijali mi punkty na zablokowaną kartę Vitay... oczywiście, sprawa nie do wyreklamowania
Dopóki kontrol nie wpadnie na ta stacje , to sprawdzac numerów nie beda. a obowiązek jest.
a co do karty, dziwne ze nabijać chyba mozna na zablokowaną, ale nie wyciągniesz z niej nic
ale to tez do czasu. jezei masz chipową szara to niedlugo i tak przestanie działać sama z siebie i punkty przepadną.
a co do karty, dziwne ze nabijać chyba mozna na zablokowaną, ale nie wyciągniesz z niej nic
Lenistwo jest ukrytym ojcem postępu 
- elitspro
- Fanatyk na emeryturze
- gadu: 4928172
Male info:
Mozna samemu wyrobic taka karte BIZNESTANK na stacjach Orlen obslugujace te karty.
Nalezy podac dane firmy na ktora sa juz zarejestrowane karty. Czasem wystarczy NIP bo wszystko maja w bazie takze podaje dane:
NIP 123-096-84-67
SEBACOMP Sebastian Jaroń
Ul. Nadarzyńska 36 m.1
05-500 Piaseczno
Wyrobienie karty kosztuje symboliczna 1zl.
Rabat to 8gr na wszystkie paliwa na stacjach Orlen i Bliska.
Mozna samemu wyrobic taka karte BIZNESTANK na stacjach Orlen obslugujace te karty.
Nalezy podac dane firmy na ktora sa juz zarejestrowane karty. Czasem wystarczy NIP bo wszystko maja w bazie takze podaje dane:
NIP 123-096-84-67
SEBACOMP Sebastian Jaroń
Ul. Nadarzyńska 36 m.1
05-500 Piaseczno
Wyrobienie karty kosztuje symboliczna 1zl.
Rabat to 8gr na wszystkie paliwa na stacjach Orlen i Bliska.
- bart_tychy
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Bartek
a żeś temat odkopał
a tak serio, powiedz mi jeszcze czy trzeba płacić tą kartą, czy działa ona jako karta rabatowa?
a tak serio, powiedz mi jeszcze czy trzeba płacić tą kartą, czy działa ona jako karta rabatowa?
- Lukasz
- Przyjaciel klubu
- Imię: Łukasz
- gadu: 8896262
bart_tychy pisze:a żeś temat odkopał![]()
Dość głupie pytanie
A kolega co wyrabia na swoja firme te karty tak chetnie to robi bo ma z tego pieniadze
- bart_tychy
oj właśnie nie głupie, znajomy ma kartę bp ale na niej ma środki i z niej płaci
co do odliczania to już tak kolorowo niema, no chyba że wtedy dostaje się faktury drogą elektroniczną, bo inaczej tego odliczyć niemożna (bez faktury).
- Lukasz
- Przyjaciel klubu
- Imię: Łukasz
- gadu: 8896262
Jak tankujesz na karte FLOTE to automatycznie dostajesz droga elektroniczna i odliczasz normalnie
i tak ja mam u mnie jak mam karty floty
dostaje tylko potwierdzenie tankowania z terminalu i to wszystko
a płatność odbywa się przelewem i moge zatankować nawet za 20 000zł 
- bart_tychy
no i to jest odpowiedź o jaką mi chodziło
dzięki