zestaw narzędzi w Pandzie
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- gregory1979
- Klubowicz
- Imię: Grzegorz
- Panda: Fiat Tipo 1.4 LPG BRC
była 0.9 TwinAir Turbo 2012 r. LPG BRC oraz 1.1 Actual 2003 r. LPG BRC - Lokalizacja: Środa Wlkp. PSR
zestaw narzędzi w Pandzie
Zastanawiam się jakie wozicie ze sobą narzędzia w Pandzie, ponieważ wydaje mi się że część narzędzi które wożę ze sobą jest niepotrzebna.
- gumis
- StickerLover
- Imię: Tomek
- Panda: 1.2 DynamiT 2004
Re: zestaw narzędzi w Pandzie
Też mam tylko to co jest w kole zapasowym. A co u siebie wozisz ciekawego? 
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
- rukh
- Svejkova Gospoda
- Imię: Sławek
- Panda: Actual 1.1
to co w kole + upewniam się że mam assistance i naładowany telefon 

i hear voices in my head but they speak russian
- gumis
- StickerLover
- Imię: Tomek
- Panda: 1.2 DynamiT 2004
A po co wozić całą skrzynie narzędziową? To takie dmuchanie na zimne?bambrys pisze:Standardowy zestaw ale im więcej tym chyba lepiej .
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
- patsi
- Klubowiczka na emeryturze
- Imię: patsi
- gadu: 0
Narzędzia i książkę "sam naprawiam" to X lat temu woziłam w maluchu...
Obecnie to co seryjnie w kole zapasowym jest zamontowane + wykupione 2 assistance + gwarancja
Z rzeczy przydatnych, ale nie narzędzi: teleskopowy klucz do kół, linka holownicza, kable rozruchowe (lub starter), łańcuchy, bezpieczniki (komplet), żarówki (komplet zapasowych + 2 zapasowe do świateł mijania), saperka, latarka, opaski odblaskowe, kamizelki odblaskowe, worki na śmieci, płyn do spryskiwaczy adekwatny do pory roku, rękawiczki wampirki, wypasiona apteczka
Dodatkowo, zwłaszcza w zimie, mam irytujący nawyk nie dopuszczania do sytuacji żeby poziom paliwa spadł poniżej połowy baku
Kiedyś woziłam jeszcze "na wypadek kataklizmu" wodę mineralną i tabliczkę czekolady

Obecnie to co seryjnie w kole zapasowym jest zamontowane + wykupione 2 assistance + gwarancja
Z rzeczy przydatnych, ale nie narzędzi: teleskopowy klucz do kół, linka holownicza, kable rozruchowe (lub starter), łańcuchy, bezpieczniki (komplet), żarówki (komplet zapasowych + 2 zapasowe do świateł mijania), saperka, latarka, opaski odblaskowe, kamizelki odblaskowe, worki na śmieci, płyn do spryskiwaczy adekwatny do pory roku, rękawiczki wampirki, wypasiona apteczka
Dodatkowo, zwłaszcza w zimie, mam irytujący nawyk nie dopuszczania do sytuacji żeby poziom paliwa spadł poniżej połowy baku
Kiedyś woziłam jeszcze "na wypadek kataklizmu" wodę mineralną i tabliczkę czekolady
- t-przemek
- Specjalista
- Imię: Przemek
- Panda: 1.1
To jest żart?patsi pisze:Narzędzia i książkę "sam naprawiam" to X lat temu woziłam w maluchu...
Z rzeczy przydatnych, ale nie narzędzi: teleskopowy klucz do kół, linka holownicza, kable rozruchowe (lub starter), łańcuchy, bezpieczniki (komplet), żarówki (komplet zapasowych + 2 zapasowe do świateł mijania), saperka, latarka, opaski odblaskowe, kamizelki odblaskowe, worki na śmieci, płyn do spryskiwaczy adekwatny do pory roku, rękawiczki wampirki, wypasiona apteczka![]()
Dodatkowo, zwłaszcza w zimie, mam irytujący nawyk nie dopuszczania do sytuacji żeby poziom paliwa spadł poniżej połowy baku![]()
Kiedyś woziłam jeszcze "na wypadek kataklizmu" wodę mineralną i tabliczkę czekolady![]()
- adrian2558
- Bywalec
- Imię: Adrian
- Panda: VAN 1.1 nitro LPG 2007
O ile to prawda, to gdzie Ty to mieścisz? 
Skoro samochód to tylko rzecz, to panda nie jest samochodem
- bartus2737
- Wymiatacz
- Panda: 1.1 2008 rok Błękitna :)
he he nie dziwi mnie to wyposażenie
bo sam mam całą skrzyneczkę z kluczami nasadowymi 94elementy kable rozruchowe łańcuchy na koła
brakuje mi liny kinetycznej 
- victor89
- Klubowicz
- Imię: Wiktor
- gadu: 2338614
- Panda: 1.2 Dynamic '04 + LPG
Ja na wszelki wypadek zawszę wożę... papier toaletowy
no i awaryjne 50zł 
FES 3.5 + ELM 327 1.4b. Proxi/osiowanie, kasowanie błędów itp.
- Dorian1.1
- Wieczny Szperacz
- Imię: Dorian
- gadu: 1978034
- Panda: 1.1 54km van 2004r
- Kontakt:
Wszystko i nic
nożyk zawsze jakiś mam kilka śrubokrętów, żabki, lewarek, kilka kluczy, jakas taśma i choćby kawałek przewodu, taśma izolacyjna bądź szkotka. Niezbędna jest także woda w butelce poprostu mam ją zawsze.
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-)
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-)
http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-)
http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
- gregory1979
- Klubowicz
- Imię: Grzegorz
- Panda: Fiat Tipo 1.4 LPG BRC
była 0.9 TwinAir Turbo 2012 r. LPG BRC oraz 1.1 Actual 2003 r. LPG BRC - Lokalizacja: Środa Wlkp. PSR
U mnie jest cała skrzynka narzędziowagumis pisze:Też mam tylko to co jest w kole zapasowym. A co u siebie wozisz ciekawego?
Chociaż jak tak myślę to chyba faktycznie by wystarczyło to co jest w zestawie z kołem zapasowym