Fuzja NC+
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
Re: Fuzja NC+
Jestem abonentem N. Cenowo to podobnie, dekodery te same, trochę kanały się zmienią. Czekam na ofertę specjalną pode mnie ale coś długo dzwonią, to wtedy MOŻE będzie się opłacało. Dla abonentów C+ taka zmiana to same plusy, wreszcie z syfiastych dekoderów przerzucicie się na bdb dekodery N. Droższy jest multiroom o 5-10 zł miesięcznie, a to sporo. Jak oddzwonią to napiszę jaką dostałem promocję rzekomo.
Tutaj adres dobrej stronki nt.
Tutaj adres dobrej stronki nt.
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

-
witia_2005
- Aktywny
- gadu: 0
Podpisałem aneks cztery dni przed połączeniem. Dzisiaj wiem że to był doby wybór. Natomiast Wszyscy czekamy na te Nowe Indywidualne propozycje. Byle by zdążyli przed Bożym Narodzeniem 2013 
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
Mam N i czekam na ich ruch. Teraz mam wszystkie pakiety tematyczne oprócz premium i płacę 54zl. Widzę na ich stronce, że to samo jest teraz za 59zl więc drożej
Zobaczymy co mi zaproponują bo nie zamierzam płacić więcej.
Takie fuzje to dla abonenta nic dobrego bo zmniejsza się wybór. Teraz zostało w sumie NC+ i Polsat. Neti, UPC i Vectry nie liczę bo to żadna konkurencja - ceny z kosmosu a pakiety tragiczne. Polsat już miałem i nigdy więcej. Monopol się zrobił mały
Takie fuzje to dla abonenta nic dobrego bo zmniejsza się wybór. Teraz zostało w sumie NC+ i Polsat. Neti, UPC i Vectry nie liczę bo to żadna konkurencja - ceny z kosmosu a pakiety tragiczne. Polsat już miałem i nigdy więcej. Monopol się zrobił mały
- mija
- Profesjonalista
Mam N podpisałem w styczniu umowę do sierpnia no bo coś musiałem wybrać, to było jeszcze przed fuzją. Wpierw chcieli dać mi na 2 lata
Siem nie zgodziłem no i mam do sierpnia.
Zmiana na NC+ to dla mnie tylko tyle, że mi poprzestawiali kanały wrrr a siem naumiałem co gdzie miałem. Oczywiście przestawili o niedostępne dla mnie kanały canal+ i teraz normalnych dostępnych kanałów jak AXN muszę szukać koło 50k.
No nic jakoś obleci szkoda, że kasują tanie proste podstawowe pakiety ja nie potrzebuje 5tysięcy kanałów za 100zł wystarczy mi 1tysiąc kanałów za 40zł
Tylko takie podstawowe pakiety skasowali albo dali je w takiej formie, że się nie opłaca brać by każdy dopłacił te 10zł bo będzie bogatsza oferta wrr
Siem nie zgodziłem no i mam do sierpnia.
Zmiana na NC+ to dla mnie tylko tyle, że mi poprzestawiali kanały wrrr a siem naumiałem co gdzie miałem. Oczywiście przestawili o niedostępne dla mnie kanały canal+ i teraz normalnych dostępnych kanałów jak AXN muszę szukać koło 50k.
No nic jakoś obleci szkoda, że kasują tanie proste podstawowe pakiety ja nie potrzebuje 5tysięcy kanałów za 100zł wystarczy mi 1tysiąc kanałów za 40zł
Tylko takie podstawowe pakiety skasowali albo dali je w takiej formie, że się nie opłaca brać by każdy dopłacił te 10zł bo będzie bogatsza oferta wrr
- Camcioo
- Moderator
- Imię: Kamil
- gadu: 5225182
Ja mam c+ od chwili wprowadzenia na Polski rynek więc szmat czasu
Żadne promocje mnie nie obejmowały
Do mnie pewnie też zadzwonią niebawem i zobaczymy co zaproponują 
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne 
Podłączenie pod Fes-a, Mes-a, Osiowanie, kasowanie błędów itd
-
witia_2005
- Aktywny
Deacon pisze:Mam N i czekam na ich ruch. Teraz mam wszystkie pakiety tematyczne oprócz premium i płacę 54zl. Widzę na ich stronce, że to samo jest teraz za 59zl więc drożejZobaczymy co mi zaproponują bo nie zamierzam płacić więcej.
Mam to samo co Ty za 54zł + 2xmultiroom 10zł nie dam im więcej kasy
- bobofrut
- Admin na emeryturze
- Imię: Patryk
- gadu: 2476555
Camcioo pisze:Ja mam c+ od chwili wprowadzenia na Polski rynek więc szmat czasuŻadne promocje mnie nie obejmowały
Przepłacałeś tyle lat
eN musi mieć coś taniej ! Mamuśka już z nimi dobrze pogada
My z 89 N+ MR, zmieniamy na 59zł NC+ +MR
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.

- Camcioo
- Moderator
- Imię: Kamil
- gadu: 5225182
bobofrut pisze:Przepłacałeś tyle lat![]()
Owszem ale kiedyś tylko na c+ były canal+ niebieski na którym leciały piłkarskie najsilniejsze ligi w Europie oraz Polska liga.
Dla mnie i taty to był priorytet warty każdej sumy i tak zostało, dopóki nie wszedłem głębiej w to bagno
Oferuje konsultacje : treningowe, żywieniowe i suplementacyjne 
-
Deacon
- Admin na emeryturze
Dla mnie kanały sportowe mogą nie istnieć
Ale muszą być motoryzacyjne i Discovery HD 
- gumis
- StickerLover
- Imię: Tomek
To te kanały ja mam w Telewizji na kartę za 20zl miesięcznie
I wszystkie w HD. I nie obowiązuje mnie żadna umowa ani inne pisemka 
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
-
Deacon
- Admin na emeryturze
No niestety ale w N na kartę Discovery jest SD a nie HD, nie ma BBC Knowledge HD - ogólnie lipa jak dla mnie 
- matyja
- Wymiatacz
- Imię: Mateusz
Deacon ==> http://www.ncplusik.pl/2013/03/nc-usuni ... e-nie.html
jestem abonentem n'ki i zaproponowane ceny są zdecydowanie za wysokie...
dostałem dzisiaj "propozycję" - albo przechodzisz do nc+ na pakiet Silver za 69/mc albo spadaj - to tak w skrócie
dodam, że obecnie płaciłem 54/mc i to jest cena, przy której mógłbym zostać, przy obecnie oferowanych kanałach w ramach pakietu UNIVERSE (czyt. bez zmian, które są opisane w linku powyżej)
dostałem dzisiaj "propozycję" - albo przechodzisz do nc+ na pakiet Silver za 69/mc albo spadaj - to tak w skrócie
dodam, że obecnie płaciłem 54/mc i to jest cena, przy której mógłbym zostać, przy obecnie oferowanych kanałach w ramach pakietu UNIVERSE (czyt. bez zmian, które są opisane w linku powyżej)
Ostatnio zmieniony wt 23:38, 26 mar 2013 przez Deacon, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Złamanie pkt.5 regulaminu forum.
Powód: Złamanie pkt.5 regulaminu forum.
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
bobofrut pisze:Camcioo pisze:Ja mam c+ od chwili wprowadzenia na Polski rynek więc szmat czasuŻadne promocje mnie nie obejmowały
Przepłacałeś tyle lat![]()
Niekoniecznie przepłacał
-
Deacon
- Admin na emeryturze
matyja pisze:Deacon ==> http://www.ncplusik.pl/2013/03/nc-usuni ... e-nie.html
Czyli zaproponowali Ci pakiet wyższy niż masz teraz 10zl mniej niż dla nowych abonentów albo zerwanie umowy? Heh no pięknie. Jedynie na co mogę się zgodzić to pakiet Universe za 59zl - ale to i tak MAX. Na nic więcej i drożej nie ma mowy. Chyba będzie jednak PAPA