Witam, i zarazem pytam:) Mało miejsca na prawe kolano

Jesteś "Nowy" - Przygodę z forum klubowym zacznij tutaj

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Awatar użytkownika
gumis
StickerLover
Imię: Tomek

Re: Witam, i zarazem pytam:) Mało miejsca na prawe kolano

Post autor: gumis »

Plastik kolumny trzymają 2 śruby oraz zaczepy, ale żeby go ściągnąć to ściągnij najpierw oprawę mieszka, i odkręć górny plastik.
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
witia_2005
Aktywny
gadu: 0

Post autor: witia_2005 »

niewidomy3373 pisze:Sposób na kolano już mam, przerobię tunel:) Serio. obetnę te dwa plastiki tak żeby kolano miało więcej miejsca. A druga sprawa, że fotel kierowcy dam bardziej w prawo do drzwi. Co prawda tylko można go przesunąć o 2cm, ale to starczy (niestety wiąże się to z przedziurkowaniem 4rech mocowań fotela do podłogi). A co do kolana to plastik kolumny trzeba wymontować i uciąć na pół, podobnież z tym plastikiem w kształcie podkowy zamkniętej która trzyma mieszek i plastik kolumny:)))
Dlatego jeśli ktoś ma schemat, zdjęcia jak zdjąć te dwa plastiki będzę bardzo wdzięczny (gdzie podważyć co odkręcić itd.)
Pozdrawiam

Zły pomysł. Lepiej dopasuj kolano do auta. Sposoby są dwa. Mechanicznie lub naturalnie. Ja na Twoim miejscu wybrałbym sposób naturalny bo trochę ruchu na świeżym powietrzu nikomu nie zaszkodziło. Wiosna idzie, rower czeka i takie tam. A nie Rżnąć pół tunelu bo kolana się nie mieszczą. :rotfl:
Awatar użytkownika
Romix13
Wesoły Tramdriver
Imię: Romek

Post autor: Romix13 »

niewidomy3373 pisze:Sposób na kolano już mam, przerobię tunel:) Serio. obetnę te dwa plastiki tak żeby kolano miało więcej miejsca. A druga sprawa, że fotel kierowcy dam bardziej w prawo do drzwi. Co prawda tylko można go przesunąć o 2cm, ale to starczy (niestety wiąże się to z przedziurkowaniem 4rech mocowań fotela do podłogi). A co do kolana to plastik kolumny trzeba wymontować i uciąć na pół, podobnież z tym plastikiem w kształcie podkowy zamkniętej która trzyma mieszek i plastik kolumny:)))

Ja bym wolał schudnąć te 5kg :mrgreen: :zakrecony:
Siemka :)
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW :)
Awatar użytkownika
Junak
Przyjaciel klubu
Imię: Tomek
gadu: 5975539

Post autor: Junak »

Witaj :D
(_[__]=====/////=====[__]_)
"...pojedziemy gdzieś, rozpędzimy się, pokonamy noc, przywitamy dzień..."
http://www.fiatuno.pl/fiatuno,1,909.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: Majster Garaż :mrgreen:
Zablokowany