nie z checkem jest tak: jadę sobie spadek mocy poszarpywanie i zaświeca się check na ok 5 sekund i gaśnie, co ciekawe w trakcie mrugania checka silnik pracuje idealnie moc powraca jedzie płynnie gdy zgaśnie problem powraca
miałem coś podobnego po zatankowaniu badziewnego paliwa na taniej stacji auchan ale przeszło też się zaświecał check ale wtedy mocy nie przybywało , po paru zbiornikach przeszło a gaz tankuje na sprawdzonych stacja czy dwóch w mojej okolicy. Może to sonda ale to właśnie ona informuje że jest coś nie tak bo zaraz gaśnie
bambrys pisze:bardzo chętnie jestem za a o której będziesz ? Ja kończę prace o 15 , pracuje w Nisku
Spoko, no problem ja chyba bede od rana a gdzie mieszkasz?
Mozna sie spiknac i podlaczyc i zobaczyc czy cos wykarze komp ja jestem ogolnie dostepny wiec jak cos pisz smsa. na PW podam Ci moj numer fona
witam po wczorajszej wymianie kabli z oryginalnych za 165 zł które zakupiłem pod koniec lata na kable bosch za 50 zł jadąc do pracy i z powrotem nie miałem żadnych szarpnięć, trochę to dziwne taka różnica w cenie a kable nie dawały rady na gazie , oby się to nie powtarzało ale trochę to dziwne , jutro kolega Wolfi ma być w Nisku może się zgadamy do podepnie pod kompa Paździocha i może coś przynajmniej pokaże