Dzięki za spota: ) było bardzo sympatycznie Miło było poznac Zamberkową parę Skierniewice bardzo ładne, kawiarnia , ludzie i Pandy czego chciec więcej ^^ Ci co nie byli niech żałują. Foty widzę moje profi xddddd walka była za kierownicą z aparatem ale jakaś fota jest:D
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
no to wróciłem do domu ze Śląska - nagłą rodzinna sprawa i dlatego niemal do końca nie mogłem się określić czy będę czy nie... aż mi żal tyłek ściska, że się w Wami nie załapałem na spota. mam nadzieję to nadrobić w niedalekiej przyszłości (i być może wówczas Panda będzie z nowym tłumikiem, bo dziś usłyszałem, że gdzieś bokiem "popierduje")
Kamillo pisze:no to wróciłem do domu ze Śląska - nagłą rodzinna sprawa i dlatego niemal do końca nie mogłem się określić czy będę czy nie... aż mi żal tyłek ściska, że się w Wami nie załapałem na spota. mam nadzieję to nadrobić w niedalekiej przyszłości (i być może wówczas Panda będzie z nowym tłumikiem, bo dziś usłyszałem, że gdzieś bokiem "popierduje")
Chętnie Kamillo Do nastepnego !
PS. To kup ultera z promocji
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
My również dziękujemy za miłe spotkanie Bardzo miło było Was poznać osobiście Trzeba będzie pomyśleć już o następnym Fotki są na prawdę profi P.S. Patryk lepke już nakleiłeś ?