Panda climbing 4x4
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
Panda climbing 4x4
zastanawiam się nad zakupem Pandy 4x4 1.2 60 KM z uwagi na miejsce zamieszkania 600m droga gminna stroma utwardzona plus 6 km po drodze powiatowej krętej równej dojazd do pracy pon-pt głównie chodzi o zime prosił bym o opinie na temat takiego auta..... jeśli bym się decydował to tylko sprowadzone z niemiec albo franci z pełnym wyposażeniem.... czy raczej nie pchać się w takie coś ?
- patsi
- Klubowiczka na emeryturze
- Imię: patsi
- gadu: 0
Re: Panda climbing 4x4
Do niedawna mieszkałam w podobnym terenie, a nawierzchnia dróg bywała baaardzo różna - spokojnie dawała rade zwykła Panda.
Jednak ta z euro 5 wydaje się mieć niżej silnik od starego 1,2 czy 1,1
4x4 są niestety mało popularne, więc nie wiem jak z serwisem od strony zawieszenia i napędu
Jednak ta z euro 5 wydaje się mieć niżej silnik od starego 1,2 czy 1,1
4x4 są niestety mało popularne, więc nie wiem jak z serwisem od strony zawieszenia i napędu
- Dorian1.1
- Wieczny Szperacz
- Imię: Dorian
- gadu: 1978034
- Kontakt:
Ja równiez mam nie fajną drogę do domu posiadam
Vana 1.1 w biedocie. Błoto, śnieg, lód jeszcze większe błoto idzie jak przecinak z napędem na 4 kółka może być tylko lepiej. Nadmienię, że panda radzi sobie najlepiej z posiadanych aut przez moją rodzinę w tym terenie.
Vana 1.1 w biedocie. Błoto, śnieg, lód jeszcze większe błoto idzie jak przecinak z napędem na 4 kółka może być tylko lepiej. Nadmienię, że panda radzi sobie najlepiej z posiadanych aut przez moją rodzinę w tym terenie.
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-)
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-)
http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-)
http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
4X4 jest dużo wolniejsza i lubi zjeść dużo paliwka
Znam kilku użytkowników 4x4 i nie słyszałem złego słowa
dlaczego ?
Znam kilku użytkowników 4x4 i nie słyszałem złego słowa
z niemiec albo franci z pełnym wyposażeniem....
dlaczego ?
z polskich salonów jest ich bardzo mało jeśli już to ubogo wyposażone nie które mają nawet czarne zderzaki..... ale i tak większość oferowanych na polskim rynku wtórnym już kiedyś ktoś wcześniej sprowadził i cofną licznik