menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.
Widział ja Macał ja Właściciel nawet przewiózł Jak dla mnie REWELACJA!!!!!!!!! GRATULUJE zakupu i życzę BEZAWARYJNOŚCI i takiego samego zadowolenia jak z misia
No, powiem Ci, że za ten hajs auto w dechę, lepszego byś nie kupił, ma swój klimat, środek wymiata Zazdraszczam W porównaniu z Cruze Panda blado wychodzi No i zrób szybko mały modzik, bo wiesz, fajne zawsze było to, że budowałeś napięcie i mistrzowsko pokazywałeś mody
Vito pisze:Blender załatwił mi takie wyczesane tablice
Fajne te numery hehe z przebiegiem mi się kojarzą ale Tobie daleko do takiego tym sprzętem jeszcze fajny , a to SI zawsze mi się z Twoją Pandą kojarzy
Vito pisze:Tak, panda będzie sprzedana a dokładniej bierze ją siostra mojej żony wiec co jakiś czas będę ją widział
No to chociaż w rodzinie zostanie
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW