Łódź gdzie dobry gazownik ?

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

salonatelier
Świeżak
gadu: 0

Łódź gdzie dobry gazownik ?

Post autor: salonatelier »

Miałem sprzedać ale mi szkoda misiaka,nigdy mnie nie zawiódł,nie naraził na koszty,zagazować się zdecydowałem i potrzymam dopóki się nie rozleci. :)
Gdzie dobrze mi zagazują pandzie w Łodzi lub okolicy?
Awatar użytkownika
czykit
Aktywny
Imię: a.....

Re: Łódź gdzie dobry gazownik ?

Post autor: czykit »

Firmowy warsztat KME (8:00-16:00)

95-100 Zgierz
Ul. Lipowa 15A
tel +48 (42) 719 05 73
Awatar użytkownika
Worczynski
Klubowicz na emeryturze
Imię: Paweł

Post autor: Worczynski »

Ja polecam http://www.kolomax.pl/
Znam, bo kumpel kupił auto z instalacją od nich, poza tym bardzo polecana firma. Nie powinno być problemów :)
Awatar użytkownika
bobofrut
Admin na emeryturze
Imię: Patryk
gadu: 2476555

Post autor: bobofrut »

Ostatnio był grupon na gaz z TomGazu wychodziła sekwencja 1700 zł STAGa..
Ja zakładałem w Domaniewicach u Mikituły, nie narzekam. 2200 teraz woła (Diego). Dowiedziałem się też, że dobrze gazuje Pan Suski ze Strykowa (w stronę Ozorkowa się jedzie do niego), za 2000 wkłada STAGa i estetycznie zakłada instalacje. TomGaz to masówka i maja drogo. Ja u Mikituły za przegląd płacę 100zł. Współpracuje właśnie z KME w Zgierzu
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Obrazek
Awatar użytkownika
PANDARIA
Miss
Imię: Daria

Post autor: PANDARIA »

Fakt, potwierdzam co napisał bobofrut odnośnie Suskiego. Proponował mi założenie gazu, ale niestety pewnie sprzedam Pande zanim zwróci mi się gaz. Na pewno jak kupię drugą to instalację zrobie własnie u niego.
Koles jest rzeczowy, ale da się z nim dogadac w kwestiach ceny. Jako mechanik jest dobry i niedrogi.
Jeżeli chcesz moge na priv podać Ci do niego numer, zadzwonisz sobie powołując się na mnie ;) Grunt, żeby wiedział, że rozmawia z osobą zaufaną. Ze zgierza masz do niego 20 minut drogi xP
Obrazek
P A N D A D A R I I : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2953" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
mija
Profesjonalista
Imię: Michał

Post autor: mija »

Ja montowałem w Pandzie w Zgierzu firma; Kam Tech Orla 10 i w sumie nie mogę złego słowa powiedzieć bardzo przemyślane rozmieszczenie instalacji w aucie, solidnie zamontowane działa bez zarzutu - facet montuje tylko KME i właściciel pracuje wraz ze swoimi pracownikami na warsztacie (nie ten typ co odcina kupony tylko sam też robi) ostatnio miałem przegląd po 10kkm to sam mi robił. Facet bardzo w temacie instalacji gazowych od wielu lat.
Ja miałem duży problem z tym gdzie montować i jestem zadowolony niestety koszt spory bo 2200zł albo 2100 już nie pamiętam za kompletną instalacje KME NEVO, wtryski REG, parownik KME Silver, wlew w zderzaku (tu nie robiło różnicy ja preferowałem w zderzaku).

Na razie działa jest ok :)
Awatar użytkownika
bobofrut
Admin na emeryturze
Imię: Patryk
gadu: 2476555

Post autor: bobofrut »

) 1699 zł zamiast 2500 zł za zakup i montaż pełnej instalacji LPG sekwencyjnej (firmy STAG)

http://www.groupon.pl/oferty/lodz/TOMGAZ/14891472
Wszystkich zainteresowanych kontaktem do mnie proszę kierować tylko na PW.
Obrazek
salonatelier
Świeżak

Post autor: salonatelier »

Z gruponem to musi byc jakas lipa,wystawialem sie kiedys na gruponie,grupon bierze 50% od ceny jaka placi klient,czyli zostaje gazownikowi 850 zł...z tego musi kupic czesci i zamontowac...Ten Stag juz sobie moge wyobrazic...
Nie korzystajcie ludzie z Grupona!
ODPOWIEDZ