Śmierć nauczycielki

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

Awatar użytkownika
Zwierzak
Maniak
gadu: 3771951
Panda: Actual 1,1 2007

Re: Śmierć nauczycielki

Post autor: Zwierzak »

anathema4
A widzisz jak ładnie umiesz wyłapać o co chodzi z błędami? Niby bzdury, ale jak będę pisał tak cały czas to będzie fajnie? A może dorzucić jeszcze kilka? Kropki, przecinki w sumie niepotrzebne, bo każdy sobie podzieli....

Urazy nie chowam, ale zobacz sam. Nie zachęcasz, nie popierasz, to w sumie właściwie jakie jest twoje stanowisko? Położyć się w trumnie i uważać, że świata nie zmienię? Nie o tym temat.
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Awatar użytkownika
skubie
Bywalec
gadu: 0
Panda: 1.1 2004r. BRC Seq24

Post autor: skubie »

A ja bym radził uważać jakie tytuły tematów piszemy.
"Śmierć nauczycielki" no nie pomyślałbym, że chodzi o ortografię na forum :P
Obrazek
Awatar użytkownika
OsiemKilo
Maniak
Imię: Sławek
Panda: 1,3 Mjet Van

Post autor: OsiemKilo »

Nie ma co się kopać z koniem, ten temat niewiele zmieni. Użytkownicy forów bedą popełniać błędy i teoretycznie nie można nic z tym zrobić. W praktyce można na przykład zrobić zapis w regulaminie forum o przestrzeganiu zasad ortografii i go egzekwować. Tylko nie wiem czy byłoby to dobre dla forum.

"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi." - W.I. Lenin :wink:
https://driiive.com/8kilo/FiatPanda/" onclick="window.open(this.href);return false; <-- Zobacz moją pandę na Driiive.com
Awatar użytkownika
Jarecki8810
Profesjonalista

Post autor: Jarecki8810 »

Zwierzak pisze:Ile jest osób z prawdziwną dyleksją, dysgrafią, dyskalkulią? Osobiście znam 2 i niestety musisz mi uwierzyć na słowo, że nie są to osoby robiące literówki czy inne drobne błędy w pisowni.

Kiedyś nie było dysortografii, dysleksjii i innych dysmózgowi. Jak ktoś nie znał zasad pisowni to był po prostu tłukiem.

Co do polskich znaków i tych, którzy ich nie używają: wolicie robić komuś łaskę czy laske?

:mrgreen:
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies !
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
Awatar użytkownika
bart_tychy
Klubowicz na emeryturze
Imię: Bartek
Panda: była, ale nie ma :(
jest paseratti

Post autor: bart_tychy »

wojtassslg pisze:mnie zazwyczaj na lekcjach nie było więc chętny jestem
potwierdzam i mam tak samo :)
piszę tak a nie inaczej z powodu: braku chęci, braku umiejętności, bo tak i już. Tu sobie każdy może sam wybrać. Jak piszę na kompie to mi się podkreśla "ślaczkiem" jak zrobię jakiś błąd. A na tel/tab/tv itd nie piszę bo się nie "ślaczek" nie pojawia. Nie uważam się za "tuka" z tego powodu, ale jak uważacie inaczej to wasza sprawa :) i szczerze wisi mi kto i co o mnie sądzi. To nie forum pięknej polszczyzny, tylko forum samochodowe. Tu nie każdy musi umić, muc, potrawić pisać piękną polrzczyzną, ale od tego jest komputer który podkreśla. Dla tego nie rozumiem literówek, i wyraźnych ortów. Nie umiesz pisać po polsku pisz na kompie i patrz co Ci się podkreśliło.
ps. mam nadzieje że wiecie co chciałem przekazać, ale gdyby jednak nie, to napiszcie. Postaram się wytłumaczyć co autor miał na myśli :D
Awatar użytkownika
w5minut_pl
Bywalec
Imię: Andrzej
gadu: 5113832
Panda: 1,1 razy 2
Kontakt:

Post autor: w5minut_pl »

Zwierzak pisze:Czyli jest to zwykłe olewactwo i lenistwo
Zaraz olewactwo i lenistwo, starczy kilka genów ciągnących Cię w stronę wujka Alzheimera i nawet nie wiesz że robisz coś źle.
Wiadomość potwierdzona że tak powiem doświadczeniami z pierwszej reki. :/ :/
wuja69
Bywalec
Imię: Janusz
gadu: 388664
Panda: 1,1 2007 Lpg

Post autor: wuja69 »

w5minut_pl pisze:
Zwierzak pisze:Czyli jest to zwykłe olewactwo i lenistwo
Zaraz olewactwo i lenistwo, starczy kilka genów ciągnących Cię w stronę wujka Alzheimera i nawet nie wiesz że robisz coś źle.
Wiadomość potwierdzona że tak powiem doświadczeniami z pierwszej reki. :/ :/
Lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż mieć Alzheimera i zapomnieć wypić ;) .
Tak by rozładować napięcie w tym wątku.
ODPOWIEDZ