Ostrzeżenie przed nowymi radiowozami ITD !!!
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- Imię: Paweł
- gadu: 1416221
- Panda: PANDA 1.2 8V Classic My Life rok 2011
Ostrzeżenie przed nowymi radiowozami ITD !!!
http://carbonio.pl/2012/11/29/tak-wygla ... owozy-itd/" onclick="window.open(this.href);return false;
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Borys
- Leader Team
- gadu: 3278890
- Panda: 1,2 69 KM LPG
Re: Ostrzeżenie przed nowymi radiowozami ITD !!!
Dzisiaj jadąc autem już coś mówili na CB o takich autach i że w okolicy kreci się czarne Mondeo z ITD.
Mój żółty budyń http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2469" onclick="window.open(this.href);return false;
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
Bardzo trzeba uważać bo oni nie zatrzymują tylko przychodzi listownie do domu
nie dogadamy się !!! 
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
- Panda: Misiek 1.1 2003 / od 2004 LPG II gen.
Z listy wyczytałem ,że w krk.parę sztuk śmiga
trza się pilnować.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
- ma16
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Marek
- gadu: 6657256
- Panda: 1,1 2003 - SOLD :(
Dokładnie 2 szt jedna bardzo często nawet prawie codziennie obwodnica krk oraz zakopianma
Prawdziwy zdrajca włoskiej marki Powraca !
Pełny MES. Osiowanie, błędy itp. Kontakt PW.
Pełny MES. Osiowanie, błędy itp. Kontakt PW.
- Dorian1.1
- Wieczny Szperacz
- Imię: Dorian
- gadu: 1978034
- Panda: 1.1 54km van 2004r
- Kontakt:
Za mną ostatnio jechało Srebrne Mondeo tak wlasnie wyposazone ale akurat jechalem grzecznie:-) co nie zmienia faktu iz trzeba jezdzic GRZECZNIE:-)
Za kierownicą Pandy życie staje sie piekniejsze:-)
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-)
http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
Niebiesko-biały znikający punkt... Spokojnie to tylko ja i moja Pandzia:-)
http://www.facebook.com/PandapoBydgosku" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
MES, ELM, KKL i wiedza zawsze pod ręką jesteś w Bdg kontaktuj się
- gumis
- StickerLover
- Imię: Tomek
- Panda: 1.2 DynamiT 2004
Panikujecie
ostatnio byl o tym material w TV. To nie sa samochody jak normalna drogowka, w wiekszosci limit predkosci jest wieszy i jak przekroczymy o + - 30km/h to nic sie nam nie stanie. Co nie zmienia faktu, ze jesli nie chcecie trzasc portkami, to polecam zdjac noge z gazu. Dzieki temu jestem juz rok bez punktow 
A nowe radiowozy ITD to nie jedyna nowosc na naszych drogach. Straz Miejska wpadla na nowy pomysl, ustawiania fotoradarow kaskadowo, czyli jeden po drugim. I tego bym sie bardziej obawial, bo o ile ITD smiga po szybkich trasach, gdzie rzadko lecimy szybciej niz mozna, to SM czyha na nas w krzakach, wsrod miejskiej roslinnosci, domkow, drzewek, itp. jak nigdys zboje
Wiec mysle, ze to jest wiekszym zagrozeniem niz ITD.
A nowe radiowozy ITD to nie jedyna nowosc na naszych drogach. Straz Miejska wpadla na nowy pomysl, ustawiania fotoradarow kaskadowo, czyli jeden po drugim. I tego bym sie bardziej obawial, bo o ile ITD smiga po szybkich trasach, gdzie rzadko lecimy szybciej niz mozna, to SM czyha na nas w krzakach, wsrod miejskiej roslinnosci, domkow, drzewek, itp. jak nigdys zboje
Makaron z serem wiruje, wiruje, wiruje... to mnie kręci!
- Worczynski
- gadu: 0
- Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)
Po co panikować, albo się jeździ grzecznie, albo dostaje mandaty, a panikować maja tylko Ci, którzy rozumu nie mają i zapieprzają bez głowy przez wsie i miasteczka. Jak na 50 jedziesz 60 to nic nie zrobią 
- wojtassslg
- Klubowicz
ja jezdze zawsze czy to zabudowany czy autostrada 90 i git haha jak ktoś chce uniknac mandatów niech sobie u swojej mikołajki załatwi CB, użytkownicy wiedzą, że radiotelefon pomaga w wielu innych sprawach, często nieporównywalnie ważniejszych od doklejania budżetu państwa na przyszły rok
- Jarecki8810
- Profesjonalista
Nie ma takiego okrucieństwa, ani takiej niesprawiedliwości, jakiej nie dopuściłby się nawet łagodny i liberalny rząd, kiedy zabraknie mu pieniędzy.
Na Powsińsiej w W-wie nie potrzeba ani Insigni OPC, ani Mondeo a całą robotę ogarnia... Fiat Ducato.
Na Powsińsiej w W-wie nie potrzeba ani Insigni OPC, ani Mondeo a całą robotę ogarnia... Fiat Ducato.
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies !
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
- bart_tychy
- Imię: Bartek
- Panda: była, ale nie ma :(
jest paseratti - Lokalizacja: Tychy
za niedługo człowiek będzie musiał kupić więcej elektroniki niż to jest potrzebne:
- elektryczne rolety na tablice
- antyradar
- cb
- navi (jak się jeździ po nowym mieście)
- ładowarka do telefonu/tableta
- rejestrator trasy
- dwa tuziny ulotek za przednią szybę
W imię czego? na pewno nie bezpieczeństwa. Jakiś wróżbita stawia znaki ograniczenia wszystkiego. na jednym słupie 3 znaki, słup ze znakami co 20 metrów. Sorry, ale po 6 godzinach za kierownicą nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego. a ograniczenia często z kapelusza, czasami tylko i wyłącznie po to by można postawić
, który w ciągu 10 min zapełni cały druczek. Wieczne remonty, ale i w miejscach remontowanych stoją
z suszarkami, mimo że w okolicy nie ma ani jednego robotnika bo jest godzina 18. Ostatnio w pewnej miejscowości dostałem 4 "upomnienia" do zapłaty za złe parkowanie, 3 razy skończył mi się bilet parkingowy o 5-10 min. a raz za pozostanie bileciku nie po tej stronie po której powinienem.
Paliwo za 100 zł za litr, mandaty po 3000 za każdy km powyżej limitu ustawionego na 10km/h i będzie
aaa i nie możemy zapomnieć o odcinkowych pomiarach a najlepiej takich :
rozpoczęcie pomiarów na 110 km/h, postawienie 90, 5 metrów dalej 30, po pięciu metrach stopu, po 10 metrach 90 i znów po 5 metrach 30...
- elektryczne rolety na tablice
- antyradar
- cb
- navi (jak się jeździ po nowym mieście)
- ładowarka do telefonu/tableta
- rejestrator trasy
- dwa tuziny ulotek za przednią szybę
W imię czego? na pewno nie bezpieczeństwa. Jakiś wróżbita stawia znaki ograniczenia wszystkiego. na jednym słupie 3 znaki, słup ze znakami co 20 metrów. Sorry, ale po 6 godzinach za kierownicą nie jestem w stanie ogarnąć wszystkiego. a ograniczenia często z kapelusza, czasami tylko i wyłącznie po to by można postawić
Paliwo za 100 zł za litr, mandaty po 3000 za każdy km powyżej limitu ustawionego na 10km/h i będzie
rozpoczęcie pomiarów na 110 km/h, postawienie 90, 5 metrów dalej 30, po pięciu metrach stopu, po 10 metrach 90 i znów po 5 metrach 30...
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
niestety pantwo Policyjne
i mamy taką władzę ze łupią nas z każdej strony 
- Worczynski
- Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)
Jak my mamy państwo policyjne to co europa ma?! Wolę jeździć po polskiej drodze, nawet dziurawej, bo mniej tu oddechu policyjnego niż w połowie europy, polecam jeździć przez Szwajcarskie Królestwo Kontroli, godzina jazdy ich drogami i nawet przepisowa jazda nie gwarantuje spokoju. Więc sorry memory, ale bez jaj, że wolność odbierają 20 nieoznakowanymi radiowozami i że jesteśmy zaszczutym przez policję narodem.
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Panda: była - jest pug 508
- Kontakt:
Państwo policyjne to za dużo powiedziane, ale państwo kierowców grabi na każdym kroku. W paliwie mamy vat, akcyzę, podatek drogowy, za autostrady każą sobie płacić, kupujesz auto 2% podatku, straż miejska co wyprawia by z nas zedrzeć to już jakaś paranoja.
Pomyślcie sobie co by było gdyby wszyscy nagle zaczęli jeździć przepisowo
Wielka dziura budżetowa 
Pomyślcie sobie co by było gdyby wszyscy nagle zaczęli jeździć przepisowo
- bart_tychy
- Imię: Bartek
- Panda: była, ale nie ma :(
jest paseratti - Lokalizacja: Tychy
zaszczuci przez policję to może nie, ale przez straż wiejską to tak http://www.rp.pl/artykul/10,956447-Nowe ... owcow.html" onclick="window.open(this.href);return false; swoją drogą, to powinni zlikwidować tych patałachów i nierobów. Od czego oni są? 3 razy do nich dzwoniłem. raz jak zauważyłem wyciek płynu chłodniczego na dość długim odcinku. zadzwoniłem do nich coby potwierdzili czy to na pewno to, odpowiedź jednego z nierobów: panie my nie od tego jesteśmy żeby sprawdzać, zadzwoń na straż pożarną. ale blokadę na koło to te pasożyty w ciągu 3 minut założą... wiadomo nie każdy strażnik wiejski to patałach, ale niestety większość z nich...