michal516 pisze: a cwaniak niemiec zapewniał mnie, że auto jest igła. Tyle że nic nie wspomniał o tym, że auto jest po powodzi. Środek zmasakrowany, zgnity i nieczytelny nr nadwozia. Klika stówek w placy i stracone 15 godzin.
Niemiec czy ciapaty?
- Najlepszym przyjacielem faceta jest pies !
- A kobieta ?
- Walczy o dziewiąte miejsce z lodówką ...
hehehe to dlatego taka droga bo niemiec sprzedaje, turas od razu by wiedział co robić. Jak zejdzie z ceną to 100% ktoś zwiezie i opchnie xD nie mniej z zewnątrz wzór, ale fota na kabine to widac, że dywanik jest niezłym gruntem i coś tam już kwitnie xD
Zwłaszcza ,że jest nowy więc podejdzie do diesla jak i do benzyny
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Haha szczery powalił mnie tekst : ..." Na tym właśnie polega fatum nad autem, nie może być ładne! Trzeba jeździć potrzaskanym i będzie wszystko git " nie mówiąc o reszcie tego golfa nieraz widziałem na trasie 780
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW