Złącze elastyczne tłumika
Re: Złącze elastyczne tłumika
ja wymienilem juz chyba z 2 czy 3:| nie wiem czemu ani nie zahaczam, ani nic. jazda glownie po miescie denerwujace to jest, bo srednio 1 na rok:/, sama plecionke wymien, po co rury wymieniac jak dobre sa? chyba ze masz dziurawa no to ok., ale jak wszystko gitara to tylko plecionka:), jak sie rozwalila no to plecionke wspawac nowa i tyle:)
Ostatnio zmieniony pt 20:01, 05 paź 2012 przez Zwierzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Naruszenie punktu 11. regulaminu forum
- Dreamcatcher
- Klubowicz
- Imię: ...
- gadu: 0
Lisu pisze:We wszystki benzynach 1.1 i 1.2 jest tylko koncowy rura i złacze elastyczne zaraz za miską olejowa.
Wiesz sugerowałem się eper-em gdzie tłumik przejsciowy jest, choc z zastrzeżeniem iż nie wszędzie.
-
12pawel
- Bywalec
- Imię: Paweł
Złacze wymieniłem, ale teraz mam pytanie do Was, bo nie wiem czy zaraz za złączem rura nie powinna wisieć na haku? teraz mam podwieszone tylko tłumik końcowy na 2 gumkach i rurę z tyły na jednej gumce. Nie wiem czy nie powinno być jeszcze podwieszone przy złączu elastycznym? Jak jest u was? Wydech jest bez tłumika środkowego.
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
U mnie nie widziałem żadnego haka,jest tylko na gumowych podwieszeniach, nie wspominając o opaskach metalowych łączących jedną rurę z drugą.
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
-
12pawel
- Bywalec
Gumowa zawieszka czy hak . Jak zwał tak zwał. Pytam czy zaraz za złączem elastycznym macie jakieś podwieszenie rury.
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
Za drucianką na fotce nr.1 w miejscu na czerwono zazn.powinna być taka łapa z gumową zawieszką jak na fotce nr.2
U mnie jej brak
Nr.1

Nr.2

U mnie jej brak
Nr.1

Nr.2

Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
==► Mój PANDOLOT ◄==
ja u siebie, jak sie nie myle, mam 2 na tlumiki i 3 gdzies w polowie przy koncu rury:P jak sie nie myle, nie mam zaraz za opaska elastyczna tak zwanego wieszaka:P az sprawdze na dniach:)
Ostatnio zmieniony pt 20:01, 05 paź 2012 przez Zwierzak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
12pawel
- Bywalec
U mnie wygląda to tak jak u kolegi Romix13. Z góry hak jest, a na rurze nic nie widać i stąd moje pytanie jak jest u Was, ale widzę że chyba nikt tego nie ma w tym miejscu podwieszonego na tych gumowych uchwytach.