Ja i tak myślę że dobrym pomysłem jest pozostać przy parkingu Ikei. W końcu wydaje mi sie że spoty są po to aby pogadać, pooglądać auta i powymieniać sie doświadczeniami czy pomysłami a nie siedzieć w knajpie .
1. Wolfi + Youztyna - 50%
2. Wojtassslg 60%
3. Wiesław90
4. Complit1
5. Vito & Drymka
6. tytus & ana
7. jaceknokia ( dobrze że wypadła 1 zmiana )
8. michal 90%
9. arti_s & anja 90%
10. Miro
11. Aiken
12. Adamowy - na 2 godzinki, bo wieczorem praca;(
13. patsi&sdss - 50%
14. bart_tychy - 90%
Wiesław90 pisze:Ja i tak myślę że dobrym pomysłem jest pozostać przy parkingu Ikei. W końcu wydaje mi sie że spoty są po to aby pogadać, pooglądać auta i powymieniać sie doświadczeniami czy pomysłami a nie siedzieć w knajpie .
to postać koło samochodzików, a potem kto ma ochotę na kawę/herbatkę to się wybierze
Wiesław90 pisze:Ja i tak myślę że dobrym pomysłem jest pozostać przy parkingu Ikei. W końcu wydaje mi sie że spoty są po to aby pogadać, pooglądać auta i powymieniać sie doświadczeniami czy pomysłami a nie siedzieć w knajpie .
przy tej temperaturze to mozna postac 30 minut a potem co? na hot-dogi do ikei? troche bez sensu.
walec pisze:Postaram się wpaść chodz do 18 jeszcze daleko i nie wiadomo co to będzie. Ale jak będe to zabiorę ze sobą lapka z kablem jak by ktoś był chętny...
1. Wolfi + Youztyna - 50%
2. Wojtassslg 60%
3. Wiesław90
4. Complit1
5. Vito & Drymka
6. tytus & ana
7. jaceknokia ( dobrze że wypadła 1 zmiana )
8. michal 90%
9. arti_s & anja 90%
10. Miro
11. Aiken
12. Adamowy - na 2 godzinki, bo wieczorem praca;(
13. patsi&sdss - 50%
14. bart_tychy - 90%
15. jojo81 95% - jeszcze żonkę muszę przekonać że w czeladzi jest większy wybór w sklepach niż w bielsku
16. Lukaseq1 ( niestety juz nie Panda Sad )
17. Deacon