Myślą z wyższością o nas jak my z wyższością myślimy o ukraińcach i przez wiele lat tak samo z wyższością myśleliśmy o czechach (jako naród). Ja korzystam z usług tych, którzy nie dymają mnie na pieniądze i to jest główne kryterium, a polskie banki robią nas jeszcze bardziej w bambuko. A jeśli miałbym wybierać - płacić Majewskiemu, a Kondratowi - wolę Marka, jego reklamy przynajmniej reprezentują inteligenty humorw5minut_pl pisze:Właścicielami ING jak mi się zdaje są holendrzy, a skoro ich zdaniem "śmierdzę i szeleszczę" a czasem nawet szczę do ich ogródka to i narzucał się nie będę.
eKonto w mBank'u - Posiada ktoś?
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Worczynski
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Paweł
- gadu: 0
- Panda: 1.1 Actual yellow banana! + kuchenka gazowa :)
Re: eKonto w mBank'u - Posiada ktoś?
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Panda: była - jest pug 508
- Kontakt:
- w5minut_pl
- Bywalec
- Imię: Andrzej
- gadu: 5113832
- Panda: 1,1 razy 2
- Kontakt:
Za wszystko trzeba zapłacić więc i za to żeby zostać klientem polskiego banku również.Worczynski pisze: korzystam z usług tych, którzy nie dymają mnie na pieniądze i to jest główne kryterium, a polskie banki robią nas jeszcze bardziej w bambuko. A jeśli miałbym wybierać - płacić Majewskiemu, a Kondratowi - wolę Marka, jego reklamy przynajmniej reprezentują inteligenty humor
Może trzeba im dać troszkę czasu. I nawet jeśli mam świadomość że tego nie dożyje to jednak zaryzykuje pozostanie przy swoich wyborach.