Myślicie, że szpilka zabezpieczająca to jakaś przeszkoda dla złodzieja? Są takie fajne, zmyślne klucze, co to dopasowują się do kształtu każdej szpilki
Agent pisze:Myślicie, że szpilka zabezpieczająca to jakaś przeszkoda dla złodzieja? Są takie fajne, zmyślne klucze, co to dopasowują się do kształtu każdej szpilki
dokładnie także jak jest zapotrzebowanie to rano zobaczysz takie coś jak na zdjęciu wyżej, pozatym tak jak ktoś pisał to wcale nie musi być zamówienie na alufelgi wystarczy że masz nowe koła na stalówkach i komuś się spodoba to będzie to samo , witamy w PL, ja niestety dość często widuję takie obrazki
Mastertoon pisze:Ale kołpaki zostawili Ciekawe ile to auto już tam stoi patrząc na stan tarcz z przodu.
może ktoś je ukradł i tam zostawił i tak sobie stało długo, a teraz następni złodzieje okradli poprzednich złodzieji
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Vito pisze:Jak zgubiłem klucz do śrub zabezpieczających to w 15 minut miałem koła ściągnięte
To chyba Ci zwinęli klucz skoro wiedzieli ,że do twoich akurat pasuje albo zauważyli komu wypadł klucz
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW