kable wysokiego napięcia?
kable wysokiego napięcia?
witam:) mam takie pytanie odnośnie marki, tzn. świece wiem, że champion - na takich panda wyjeżdza i takich używam, a kable wysokiego napięcia jakiej marki są oryginalne?, chodzi mi o to, że chciałbym wiedzieć i kupię kable i świece w jakimś z częściami, bo trochę taniej będzie niż w aso. z góry dziękuję:)
Ostatnio zmieniony pn 22:38, 20 sie 2012 przez Zwierzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Naruszenie punktu 11. regulaminu forum
Powód: Naruszenie punktu 11. regulaminu forum
-
Borys
- Leader Team
- Imię: Paweł
- gadu: 3278890
Re: kable wysokiego napiecia?
Zapewne magneti marelli.
Mój żółty budyń http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2469" onclick="window.open(this.href);return false;
- waldekb3
- Wymiatacz
- Imię: Waldek
Re: kable wysokiego napięcia?
Dokładnie Magneti Marelli.Na długość pasują od seicento 1.1 ,a można je dostać taniej niż do Pandy.
Fiat Panda 1.2 8v Dynamic
CanTieCar 3.2 pro
CanTieCar 3.2 pro
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- gadu: 1416221
Jak ostatnio patrzyłem to org.przewody wysokiego napięcia też są firmy Champion
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
Pawell82 pisze:Jak ostatnio patrzyłem to org.przewody wysokiego napięcia też są firmy Champion
Widać zaczęli teraz takie wstawiać
W moim też były MM.
oj dziekuje chłopaki za pomoc:) dzis skocze po swiece i kabelki jak juz wiem jakie:) pozdrawiam:)
- t-przemek
- Specjalista
- Imię: Przemek
- gadu: 0
Jak kupisz to pochwal się co i za ile kupiłeś
narazie kupilem kable magneti marelli za 86,4 cos takiego:) takze zadowolony jestem z ceny:) świece jeszcze musze kupic:)
nie wiem dlaczego, ale nie mogłem edytować posta:/, więc tak kable tak jak wyżej:) a świece chciałem championki. ale niestety pojeździłem po lbn i w aso nie mieli, w dabo nie mieli, u niedziałka nie mieli, ale kupiłem beru czemu? gdyż ngk miałem 2 razy i już wiecej nie kupię:) championki mogę śmiało polecić. mi bardzo dobrze chodziły na benzie i gazie:) już parę razy je miałem, a teraz kupiłem beru, bo nie mogłem nigdzie dostać, mam nadzieję, że z wyczytanych opini u wujka google:D też będę zadowolony:) za świece dałem ok 52 zl:)
Ostatnio zmieniony śr 12:15, 22 sie 2012 przez Zwierzak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Polecam zapoznać się z regulaminem forum - szczególnie punkt 11. , a post można edytować do 2h od napisania.
Powód: Polecam zapoznać się z regulaminem forum - szczególnie punkt 11. , a post można edytować do 2h od napisania.
- zamberek
- Wymiatacz
- Imię: Maciek
- gadu: 8468647
Franek16i pisze: kupilem beru czemu? gdyz ngk mialem 2 razy i juz wiecej nie kupie:)
A że tak zapytam: dlaczego nie kupisz już ngk?! Ja u siebie jak będę wymieniał to właśnie chciałem na ngk...podziel się doświadczeniem
- Pawell82
- Księżycowy Jimm
- gadu: 1416221
Ja wam proponuje kupcie sobie z firmy Champion oryginalnie są montowanie i po sprawie .
Podłączenie pod FiatECUScan , Kasowanie błędów . Procedura Proxi (osiowanie)
Moja Panda : http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2851" onclick="window.open(this.href);return false;
po paru kilometrach powiem tak ze
bardzo ladnie:) chodzi i sie zbiera:) bym powiedzial ze tak samo jak na championach:) ngk? bo 2 razy po 3 czy 4 tys wymienialem bo juz lipa byla:/ nie dawaly juz dobrej iskry, zmienilem i zero problemow na 10 tys, na jednych championkach to chyba i z 15 czy 18 zrobilem i nic:) nawet moj wujaszek byl zdziwiony:| nie wiem czemu nie wiem dlaczego i wlasnie dlatego nie kupie ngk juz, jedzilem na championach i gitarka teraz beru tez jest gitarka:) wiec jesli chodzi o swiece to tylko championki albo beru i tyle:)
Może trafiłeś na podróby NGK lub wadliwy towar.
Moje mają 15tyś. i chodzą idealnie
Moje mają 15tyś. i chodzą idealnie
mozliwe zrazilem sie i juz nie kupie:) skoro mam pewnosc na dwoch markach ze elegancko chodzi:)
- Romix13
- Wesoły Tramdriver
- Imię: Romek
Franek16i pisze:po paru kilometrach powiem tak zebardzo ladnie:) chodzi i sie zbiera:) bym powiedzial ze tak samo jak na championach:) ngk? bo 2 razy po 3 czy 4 tys wymienialem bo juz lipa byla:/ nie dawaly juz dobrej iskry, zmienilem i zero problemow na 10 tys, na jednych championkach to chyba i z 15 czy 18 zrobilem i nic:) nawet moj wujaszek byl zdziwiony:| nie wiem czemu nie wiem dlaczego i wlasnie dlatego nie kupie ngk juz, jedzilem na championach i gitarka teraz beru tez jest gitarka:) wiec jesli chodzi o swiece to tylko championki albo beru i tyle:)
Miałem tosamo z NGK
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
==► Mój PANDOLOT ◄==
Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW