Borys widziany dziś około godziny 9 rano na skrzyżowaniu ul Bytomska i Warszawska w Siewierzu (zawracał chyba na Orlen) My jechaliśmy daewoo lanos... trąbiliśmy, ale zostaliśmy chyba niezauważeni
Dzisiaj ok. 17.30 w Olsztynie na ul. Niepodleglości mijałem się ze stojącą w korku żółtą (budyniowa) Panda na blachach z SOsnowca, z pakietem od 100 HP. Szkoda, że nie miała radyjka to bym zagadał, a nie miałem jak zawinąć rogala bo w obie strony na tej rozkopanej ulicy był straszny korek.
Agent pisze:Dzisiaj ok. 17.30 w Olsztynie na ul. Niepodleglości mijałem się ze stojącą w korku żółtą (budyniowa) Panda na blachach z SOsnowca, z pakietem od 100 HP. Szkoda, że nie miała radyjka to bym zagadał, a nie miałem jak zawinąć rogala bo w obie strony na tej rozkopanej ulicy był straszny korek.
Który z klubowiczów to był
na mój gust to jeden z "zielonych" moderatorów czyli... Vanilla
Agent pisze:Dzisiaj ok. 17.30 w Olsztynie na ul. Niepodleglości mijałem się ze stojącą w korku żółtą (budyniowa) Panda na blachach z SOsnowca, z pakietem od 100 HP. Szkoda, że nie miała radyjka to bym zagadał, a nie miałem jak zawinąć rogala bo w obie strony na tej rozkopanej ulicy był straszny korek.
Tak to ja byłem, tez Cię widziałem ale nie miałem jak się z tego korka wyrwać. Akurat wracałem z roboty w Augustowie Od razu wiedziałem, z to jakaś forumowa panda bo na ładnym kole nadjechałeś
Tak to ja byłem, tez Cię widziałem ale nie miałem jak się z tego korka wyrwać. Akurat wracałem z roboty w Augustowie Od razu wiedziałem, z to jakaś forumowa panda bo na ładnym kole nadjechałeś
A gdzie tamtędy jechałeś, bo chyba nie na Sosnowiec? A jeśli tak, to coś zbłądziłeś i niepotrzebnie w tym korku stałeś.
anja pisze:Borys widziany dziś około godziny 9 rano na skrzyżowaniu ul Bytomska i Warszawska w Siewierzu (zawracał chyba na Orlen) My jechaliśmy daewoo lanos... trąbiliśmy, ale zostaliśmy chyba niezauważeni
Dokładnie jechałem do rynku ale niestety was nie zauważyłem
bartus2737 pisze:wybralem się z dziewczyna do Rewala i tak jadę i jadę a tu nagle na stacji benzynowej Biała Panda zucajacymi się czerwonymi bebnami i lepka klubowa:D tak musiałem się zatrzymać i porobic zdjęcia:D tak to był Kolega Szalas! pozdrawiamy;)
To gdzie te fotki? bez fotki się nie liczy
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
Agent pisze:A gdzie tamtędy jechałeś, bo chyba nie na Sosnowiec? A jeśli tak, to coś zbłądziłeś i niepotrzebnie w tym korku stałeś.
Jechałem do Gdańska ale pokusiło mnie jechać na znaki, a nie na nawigację ...
Na Gdańsk w Olsztynie trzeba się kierować na Grudziądz/Bydgoszcz (jedziesz wtedy przez Ostródę), bo jak jedziesz po znakach na Gdańsk, to wyjedziesz na Morąg na strasznie lichą drogę. Szkoda, że CB nie masz. EOT.
przed wczoraj na ulicy łagiewnickiej w kierunku Bytomia około 16 widziana czerwona Panda II 'Abarth' na blachach SK ładnie sie prezentuje z zewnątrz. ktoś forumowy?
Papciole widziany po 10ej dziś na r.grunwaldzkim śmigał w stronę jubilatu
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW