witam
jestem w trakcie zmiany z van-a na osobówkę.
Mam prawie wszytsko zrobione, założyłem kanape - fotele - boczki - uchwyty na rączki ( pasują od vw polo)
Planuję zarejestroować na 5 osób i właśnie jak założyć pas w dachu - mam możliwość kupienia pasa i osłony - ale czy Ktoś z Szanownych Kolegów może się podzielić jak to założyć.
Czy wystarczy wyciąć tapicerkę i wszystko pasuje ?
Proszę o pomoc - z góry dzięki
pzdr
Pas środkowy - montaż ?
Re: Pas środkowy - montaż ?
Jeżeli masz tam mocowania to tylko cięcie blachy. Ale pamietaj o tym że przy rejestracji Pani z Wydziału Komunikacji poprosi Cie o przedstawienie faktury z homologacją która wystawia firma zajmująca się taką przeróbką, a wczesniej jedziesz na przegląd z tymi papierami i oni sprawdzają montaz.
taki to nasz kraj.
I tak BTW : w końcu ktoś nowy z lubuskiego. Jakby co pamiętaj mam fesa, mozemy zrobić osiowanie po zmianie licznika oraz podłaczyć pod komputer.
pisz na PW jakby co badz na gg.
taki to nasz kraj.
I tak BTW : w końcu ktoś nowy z lubuskiego. Jakby co pamiętaj mam fesa, mozemy zrobić osiowanie po zmianie licznika oraz podłaczyć pod komputer.
Lenistwo jest ukrytym ojcem postępu 
z wydziałęm komunikacji sobie poradzę 
pytam jak sprawdzić czy są tam mocowania - bo nie mogę oderwać tapicerki aby jej nie zniszczyć !
pytam jak sprawdzić czy są tam mocowania - bo nie mogę oderwać tapicerki aby jej nie zniszczyć !
rozkrecasz plastiki boczne, które podtrzymują półkę, z końca z podsufitki spinki dwie widelcem 
1. Metoda na czuja - wkładasz rękę i szukasz,
2. Metoda wizualna - odpinasz drugie spinki na środku , + odkrecasz daszki i sciagasz podsufitkę.
1. Metoda na czuja - wkładasz rękę i szukasz,
2. Metoda wizualna - odpinasz drugie spinki na środku , + odkrecasz daszki i sciagasz podsufitkę.
Lenistwo jest ukrytym ojcem postępu 
będę macał 
boczków nie chcem odkręcać bo i tak już połamałem uchwyty
jutro zobaczę - bo mecz leci
dzięki
boczków nie chcem odkręcać bo i tak już połamałem uchwyty
jutro zobaczę - bo mecz leci
dzięki