Dzisiaj stałem się właścicielem Pandy i dzisiaj też (z cięęęęęężkim sercem) pozbyłem się swojej Nexii. Rocznik 97, gaz, licznik na złomowisku wskazał niemalże równe 190000. Naprawdę będę ten samochód dobrze wspominać ale tyle już było w niej do zrobienia...
Witam poprzedni mój samochód to opel astra 2 1,4 1998r. Auto dzielnie mi służyło przez 2 lata i byłem z niego bardzo zadowolony. Lecz wiek robił swoje i trzeba było go wymienić na lepszy model i padło na fiata pandę z 2011r .
Toż to poważna miłośc do starszych francuskich samochodów Tak nawiasem mowiąc 205 CTI to projekt pininfariny . Składane w słonecznej italii z osobnym numerem seryjnym od pinifariny.
1. Motorynka "ROMET" - w podstawówce 2. Fiat CC 700 97' czerwony z gaznikiem AISAN. - od 2002-2008 3. Fiat PANDA 1.1 2003 + LPG. - od 2008 do teraz..
Post zawiera lokowanie produktu oraz śladowe ilości popcornu ==► Mój PANDOLOT ◄== Podłączenie pod FES'a, kasowanie błędów itd. Procedura Proxi (osiowanie) , PW
To i ja pokażę swojego poprzedniego parcha. Fiat "ciampek" Cinquecento young silnik 700 rocznik 1998 gruntowny remont blacharski w 2010 roku opuścił mnie w styczniu 2012 roku odjeżdżając do Krakowa.
maluch maluch seicento citimatic multipla seicento brusch tico-do pracy seicento no i wkońcu panda jak widać same fiaty seicento od zony
menesz1974 Potrzebujesz pomocy a jesteś w mojej okolicy, pomogę: holowanie, kawa,herbata,internet Nie doradzam bo się nie znam, jedynie opisuję co mi się przydarzyło.