Panda od ACM MARI-CAR - co sądzicie?

Tutaj rozmawiamy o wszystkim i o niczym.

Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo

myncol
Świeżak
gadu: 3983826
Panda: brak

Panda od ACM MARI-CAR - co sądzicie?

Post autor: myncol »

Hej,

Jakie są Wasze opinie o tym samochodzie: http://otomoto.pl/fiat-panda-bogata-wer ... 94227.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?

Szczególnie zastanawiają mnie kołpaki, pierwszy raz widzę takie w Pandzie i to prawie nowej. Ponadto jestem ciekaw, czy ktoś z Was miał do czynienia z tym dealerem?

Z góry dzięki za wszelkie opinie.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2012, 20:08 przez Worczynski, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniosłem z giełdy. Jakbyś przeczytał regulamin działu giełda, wiedziałbyś, że tego typu wątki się tam nie nadają.
Awatar użytkownika
johnydeep
Aktywny
gadu: 0
Panda: 2 x PANDA 1.1 turbo lpg 540 HP

Re: Panda od ACM MARI-CAR - co sądzicie?

Post autor: johnydeep »

wg mnie ok. Auto od Dealera Fiata, nowa z tym wyposażeniem ok 32 000 tak ze 8 tys. w kieszeni zostaje

http://otomoto.pl/fiat-panda-my-life-1- ... 95557.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ta za 24500 ma relingi, el. szyby, halogeny, licznik dynamic, centralny zamek. Tak ze wg mnie warto jak ktos chce "prawie nowe auto" i jak bym sam kupował nowe auto to wolał bym ta za 24 tys zł niz za 32 tys. zł :P

Dealer jak dealer, kupujesz u niego a naprawiasz gdzie indziej :)
myncol
Świeżak
gadu: 3983826
Panda: brak

Post autor: myncol »

No i się okazało, że auto przyjechało z Francji, tam było bite w prawy bok i tam naprawione. Brak fotek sprzed naprawy.

I po co to ukrywać w ogłoszeniu? Czy to się opłaca, czy może ktoś lubi odbierać telefony i tłumaczyć wszystko po kolei?
Awatar użytkownika
Zwierzak
Maniak
gadu: 3771951
Panda: Actual 1,1 2007

Post autor: Zwierzak »

Nikt w ogłoszeniu nie napisał, że bezwypadkowe, co oznacza przeważnie, że samochód dostał dość mocny strzał. Jak jest napisane, że bezwypadkowy, to trzeba uważać na utopione, spalone, po gradobiciu, bo to przecież nie wypadek :D
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły
Awatar użytkownika
Lukasz
Przyjaciel klubu
Imię: Łukasz
gadu: 8896262
Panda: Abarth 500 EsseEsse 160KM '10 + Alfa Romeo MiTo 1.4tb 155KM '08

Post autor: Lukasz »

Skoro Nowa panda bo przebieg 7000 i nawet roku nie ma... przyjechała tutaj by ktoś ja kupił to strzał musiał być potężny. Bo nawet jak by to była obtarka, lekkie pukniecie nie sprzedał by własciciel nowego auta za grosze po czym gość co je wystawia musi na nim zarobic... :facepalm:
ODPOWIEDZ