[2012] Zlot Fiat Klub Polska, 1-3 maja, Mikorzyn
-
fkp
- Świeżak
- gadu: 0
- Panda: a nie bo Lancia ;)
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
[2012] Zlot Fiat Klub Polska, 1-3 maja, Mikorzyn
Witam,
Chciałem Was zaprosić na zlot Fiat Klub Polska.
Same zloty FKP wywodzą się z klubu Tempra Tipo Team i będzie to nasz X zlot tym razem już pod jedną banderą (FKP).
W tym roku bazą naszego zlotu będzie ośrodek wypoczynkowo-rekreacyjny Wityng w Mikorzynie. Zlot trwać będzie od 1 do 3 maja (wtorek - czwartek).
Główne atrakcje
[*]Baza noclegowa nad jeziorem w ośrodku Wityng http://wityng.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Rajd turystyczny w około Jeziora Mikorzyńskiego połączony z atrakcjami
[*]Wyjazd do parku linowego (do przejścia wybrana trasa)
[*]Zwiedzanie elektrowni Pątnów I oraz Pątnów II, strona elektrowni http://zepak.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Konkursy sprawnościowe autami zakończone rozdaniem nagród
[*]Fiat Auto Poland udostępni na czas zlotu Fiata Freemont, będzie można go obejrzeć i odbyć jazdę testową
[*]Duży grill do naszej dyspozycji, muzykę miksować będzie DJ
[*]Biesiady połączone z integracją i rozmowami przy autach
[*]Jak co roku miła klubowa atmosfera
Pełne informacje dotyczące zlotu można przeczytać w temacie http://fiatklubpolska.pl/ogolnopolskie- ... yng-14818/" onclick="window.open(this.href);return false;
Całkowity koszt uczestnictwa w zlocie wynosi 210zł od osoby.
W tym: 2 noclegi, wyżywienie, wszystkie atrakcje.
Noclegi w domkach 6 osobowych (3 pokoje po 2 osoby), ogrzewane plus salon z kanapą, lodówką, TV i osobną łazienką.
Baza noclegowa w centrum Polski.
Zlot będzie nastawiony na integrację i aktywny wypoczynek.
W razie pytań piszcie śmiało!
Zapraszam.
Michał
Chciałem Was zaprosić na zlot Fiat Klub Polska.
Same zloty FKP wywodzą się z klubu Tempra Tipo Team i będzie to nasz X zlot tym razem już pod jedną banderą (FKP).
W tym roku bazą naszego zlotu będzie ośrodek wypoczynkowo-rekreacyjny Wityng w Mikorzynie. Zlot trwać będzie od 1 do 3 maja (wtorek - czwartek).
Główne atrakcje
[*]Baza noclegowa nad jeziorem w ośrodku Wityng http://wityng.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Rajd turystyczny w około Jeziora Mikorzyńskiego połączony z atrakcjami
[*]Wyjazd do parku linowego (do przejścia wybrana trasa)
[*]Zwiedzanie elektrowni Pątnów I oraz Pątnów II, strona elektrowni http://zepak.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
[*]Konkursy sprawnościowe autami zakończone rozdaniem nagród
[*]Fiat Auto Poland udostępni na czas zlotu Fiata Freemont, będzie można go obejrzeć i odbyć jazdę testową
[*]Duży grill do naszej dyspozycji, muzykę miksować będzie DJ
[*]Biesiady połączone z integracją i rozmowami przy autach
[*]Jak co roku miła klubowa atmosfera
Pełne informacje dotyczące zlotu można przeczytać w temacie http://fiatklubpolska.pl/ogolnopolskie- ... yng-14818/" onclick="window.open(this.href);return false;
Całkowity koszt uczestnictwa w zlocie wynosi 210zł od osoby.
W tym: 2 noclegi, wyżywienie, wszystkie atrakcje.
Noclegi w domkach 6 osobowych (3 pokoje po 2 osoby), ogrzewane plus salon z kanapą, lodówką, TV i osobną łazienką.
Baza noclegowa w centrum Polski.
Zlot będzie nastawiony na integrację i aktywny wypoczynek.
W razie pytań piszcie śmiało!
Zapraszam.
Michał
- Dreamcatcher
- Klubowicz
- Imię: ...
- Panda: 1.3 JTD
Re: [2012] Zlot Fiat Klub Polska, 1-3 maja, Mikorzyn
fajnie
ostatnio pandy były na zlocie forzaitalia więc może na przyszły rok uda się zorganizować zlot wspólnie i spotkać się w większym gronie. co Vitku?
ostatnio pandy były na zlocie forzaitalia więc może na przyszły rok uda się zorganizować zlot wspólnie i spotkać się w większym gronie. co Vitku?
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Panda: była - jest pug 508
- Kontakt:
Nie mówię nie, ale drogi kolego wydaje mi się ze jest to niezbyt dobry pomysł
Jako
organizujemy zlot typowo pod Pandę ze wszystkim tego dobrodziejstwami
Ideą
od momentu powstania jest zrzeszanie wszystkich użytkowników Pandy, a nie całego Fiata i przy tej zasadzie bym pozostał. Jeśli ktoś ma ochotę zawsze może jechać na oba zloty
Trzeba też brać pod uwagę, że nas będzie koło 100 osób w tym roku, a w przyszłym zapewne więcej
Jako
Trzeba też brać pod uwagę, że nas będzie koło 100 osób w tym roku, a w przyszłym zapewne więcej
-
fkp
- Świeżak
- Panda: a nie bo Lancia ;)
Z własnego doświadczenia wiem, że ludzie na zloty przyjeżdżają głównie dla klubowiczów. Wiadomo ten pierwszy raz jedzie się z powodu tego, że ma się jakieś zainteresowania w kierunku danego producenta. Co jak co auta są tłem, a góruje chęć spotkania z innymi osobami i spędzenia razem miło czasu.
W TTT i teraz FKP gdzie zloty robimy dużo starych klubowiczów przyjeżdża tylko dlatego, że czuje związek z klubem. I wcale nie ma tutaj znaczenia czym przyjechał.
Co do wspólnego zlotu, można pomyśleć - czemu nie. Zależy wszystko jak się ktoś chce przedstawiać. Jeżeli ktoś chce zachować autonomię - ok
Jak przyjechać i zobaczyć też inne modele - ok. Temat do przedyskutowania.
Niemniej zapraszam, miło by było jakby ktoś z Was wpadł na zlot i miło spędził czas.
Atrakcji jest sporo, a czas wypełniony po brzegi, więc nudów nie będzie.
W TTT i teraz FKP gdzie zloty robimy dużo starych klubowiczów przyjeżdża tylko dlatego, że czuje związek z klubem. I wcale nie ma tutaj znaczenia czym przyjechał.
Co do wspólnego zlotu, można pomyśleć - czemu nie. Zależy wszystko jak się ktoś chce przedstawiać. Jeżeli ktoś chce zachować autonomię - ok
Niemniej zapraszam, miło by było jakby ktoś z Was wpadł na zlot i miło spędził czas.
Atrakcji jest sporo, a czas wypełniony po brzegi, więc nudów nie będzie.
- Voyager
- Podróżnik
- Panda: Fiat Panda 1.2 Dynamic
- Kontakt:
Zlot był super
gratulacje dla organizatorów
Do zobaczenia za rok na kolejnym zlocie FKP
http://imageshack.us/photo/my-images/19/dsc6717v.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Więcej foto w krótce na mojej stronce
Pozdrwaiam Voyager
Do zobaczenia za rok na kolejnym zlocie FKP
http://imageshack.us/photo/my-images/19/dsc6717v.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Więcej foto w krótce na mojej stronce
Pozdrwaiam Voyager
- Huczas
- Klubowicz na emeryturze
- Panda: 1.2 Dynamic
- Kontakt:
brawo, widać ża zabawa była świetna i pogoda dopisała 
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Mam nadzieję że na kolejych 2 majowych zlotach też dopisze i będzie piękne słóńce co do zabawy i atrakcji to nie mam żadnych wątpliwości najwyżej będzie tylko lepiejHuczas pisze:brawo, widać ża zabawa była świetna i pogoda dopisała
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Voyager pisze:Mam nadzieję że na kolejych 2 majowych zlotach też dopisze i będzie piękne słóńce co do zabawy i atrakcji to nie mam żadnych wątpliwości najwyżej będzie tylko lepiejHuczas pisze:brawo, widać ża zabawa była świetna i pogoda dopisała
Fotki na stronce