Zwierzak pisze:Tzn to że masz to pamiętam a chodzi mi o to czy masz w menu licznika wł/wył pokazywanie radia?
To moze ja odpowiem - tak, jest taka opcja i nazywa sie Auto Pow. - na poczatku myslalem, ze chodzi o jakies auto power a to auto powtarzanie info z RDS na liczniku.
To, że jest to wiadomo. Tylko że w niektórych licznikach po osiowaniu znika, a chodzi o to żeby przywrócić ją tak jak dało się to zrobić z autoclose czy temperaturą
jaceknokia pisze:Bunio a masz czujniki parkowania? gdzie masz głośniczek, jak kabelki idą
Czujniki mam, nie przygladalem sie nigdy gdzie jest glosniczek, ale chyba gdzies w srodku bo niezle drze morde Samochod bede mogl rozbebeszyc dopiero w weekend bo teraz poza domem jestem. Postaram sie jakies dywaniki poodchylac, moze gdzies pod tylna kanapa? Pokombinuje i sie odezwe
Nie robimy na forum bałaganu a nijak nie mogę wyczaić jak głośnik czujników cofania ma się do tematu wątku, dla przypomnienia "Dołożone oryginalne radio - mruga licznik"
Witam! Nie chciałem zaczynać nowego tematu, więc zapytam tutaj, ponieważ mój problem jest mały. Otóż chciałbym wymontować fabryczne radio na kasety. W jaki sposób można to zrobić, aby go nie uszkodzić?
Po bokach radia masz prawdopodobnie 4 otwory, w które należy włożyć albo klucze do wyciągania radia jak w Blaupunkcie albo 5 cm gwoździe o rozmiarze dopasowanym do średnicy otworów i ciągniesz za nie
Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, prawdziwy mężczyzna żuje pszczoły