a tak serio - moim zdaniem lepiej zrobic jednego spota w miesiacu, gdzie bedzie powiedzmy 10 aut niz robic 4-5 gdzie beda 3-4 auta. poza tym, zeby potem ktos komus nie zarzucal, ze jest klubowiczem a nie jezdzi na spoty. mowie to miedzy innymi o sobie - od poczatku roku nie bylem jeszcze na zadnym z powodu choroby dziecka i swojej.
Marudzimy o spotach w Katowicach i okolicach :D
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
- Panda: Ford Fiesta Mk7 1.6 Motorsport
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
Re: Śląsk 18.02.2012 KOPIEC - Piekary Śląskie
zrozumiesz jak bedziesz mial juz zone i dziecko 
a tak serio - moim zdaniem lepiej zrobic jednego spota w miesiacu, gdzie bedzie powiedzmy 10 aut niz robic 4-5 gdzie beda 3-4 auta. poza tym, zeby potem ktos komus nie zarzucal, ze jest klubowiczem a nie jezdzi na spoty. mowie to miedzy innymi o sobie - od poczatku roku nie bylem jeszcze na zadnym z powodu choroby dziecka i swojej.
- Huczas
- Klubowicz na emeryturze
- Panda: 1.2 Dynamic
- Kontakt:
Re: Śląsk 18.02.2012 KOPIEC - Piekary Śląskie
eee no nikt nic nikomu nie zarzuca, akurat Twoją sytuację parę osób zna więc czilll
co do żony... "nie chcem ..." 
-
Deacon
- Admin na emeryturze
Re: Marudzimy o spotach w Katowicach i okolicach :D
zmiana tematu i znowu wyszlo na to, ze maruda jestem 
- patsi
- Klubowiczka na emeryturze
- Imię: patsi
- gadu: 0
Stwarzasz bezpodstawne problemy
- Waluś
- gadu: 6675818
- Panda: 1.1 Actual Eco
Też tak uważam Deacon, choć osobiście nic do Ciebie nie mampatsi pisze:Stwarzasz bezpodstawne problemy
-
street_angel
- Miss
- Imię: xxx
oj tam, oj tam, na razie to wszyscy marudzimy 
a konkretów dalej nie ma
a konkretów dalej nie ma
- Bubcio
- Bywalec
- gadu: 6554170
- Panda: 1.1 Active 2004r :)
Konkret został podany na początku tematu
Do tego teraz fajnie śniegu napadało, więc na kopcu można by się ładne poślizgać
Tak więc, jeśli ktoś ma zamiar się pojawić, proszę sie wpisywać.
Do Deacon - skoro uważasz, że to za często to przecież nie musisz przyjeżdżać. Rozumiem, że masz żonę, dziecko oraz masę innych domowych obowiązków ( nie neguje tego ). Myślę, że każdy z Nas ( podobnie jak Ty ) ma swoje obowiązki i każdy planuje czas tak, jak mu to pasuje. To, że dla Ciebie jest za często ( masz do tego święte prawo ) nie oznacza, że wszyscy to podzielają.
Jeden "główny" spot w miesiącu ? Super sprawa, lecz niektórzy mogą chcieć częściej się spotykać i od tego jest dział "Spotkania, zloty...".
P.S - ( to nie tylko do Deacon ) Skoro ktoś nie chce pojawić się na spocie, to po co pisać jakiekolwiek uwagi na ten temat, skoro nie dotyczy to tej osoby?
Deacon - nie traktuj tego jako jakikolwiek atak na Twoją osobę. Po prostu nie lubię jak ktoś "marudzi" mimo tego, że sprawa teoretycznie go nie dotyczy. Jeśli czujesz się urażony albo coś w tym stylu ( jakiś niesmak po mojej wypowiedzi etc. ), to "Wal Pan śmiało" na PW
Pozdrawiam, Bubucio.
Do Deacon - skoro uważasz, że to za często to przecież nie musisz przyjeżdżać. Rozumiem, że masz żonę, dziecko oraz masę innych domowych obowiązków ( nie neguje tego ). Myślę, że każdy z Nas ( podobnie jak Ty ) ma swoje obowiązki i każdy planuje czas tak, jak mu to pasuje. To, że dla Ciebie jest za często ( masz do tego święte prawo ) nie oznacza, że wszyscy to podzielają.
Jeden "główny" spot w miesiącu ? Super sprawa, lecz niektórzy mogą chcieć częściej się spotykać i od tego jest dział "Spotkania, zloty...".
P.S - ( to nie tylko do Deacon ) Skoro ktoś nie chce pojawić się na spocie, to po co pisać jakiekolwiek uwagi na ten temat, skoro nie dotyczy to tej osoby?
Deacon - nie traktuj tego jako jakikolwiek atak na Twoją osobę. Po prostu nie lubię jak ktoś "marudzi" mimo tego, że sprawa teoretycznie go nie dotyczy. Jeśli czujesz się urażony albo coś w tym stylu ( jakiś niesmak po mojej wypowiedzi etc. ), to "Wal Pan śmiało" na PW
Pozdrawiam, Bubucio.
Na rozstaju dróg - redukcja i BUT - Moc wskaże mi droge! 
Moja Panda - http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2207" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam

Moja Panda - http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=2207" onclick="window.open(this.href);return false; Zapraszam
-
Deacon
- Admin na emeryturze
spoko, nie obrazam sie
ale ranga zobowiazuje 
- sdss
- Bywalec
- Imię: Nieznane
- Panda: Była 1.2 Dynamic, Yetas, Astra H i Monster PATSI
W śneigu to się można zakopać, a nie poślizagać. CO wy z tym kopcem dziura nawet kawy nie gdzie kupić.
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Panda: była - jest pug 508
- Kontakt:
kopiec ma swój urok
a jakie grille tam odchodziły
i ślizgawki 
- bart_tychy
- Imię: Bartek
- Panda: była, ale nie ma :(
jest paseratti - Lokalizacja: Tychy
ślizgawki i grilee
aż się łezka w oku kręci
moim skromnym zdaniem, trzeba ustalić datę spotów w 2 sobotę miesiąca, a reszta to już wolna amerykanka
choć można by założyć temat "spotkania w wolnych chwilach i w tym temacie wpisywać co kiedy i gdzie a zostawiać tematy z datami na comiesięczne spotkania. ale to tylko moje skromne zdanie 
moim skromnym zdaniem, trzeba ustalić datę spotów w 2 sobotę miesiąca, a reszta to już wolna amerykanka