Skąd wiesz o PCP
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- tytusolk
- Klubowicz
- Imię: Sebastian
- gadu: 0
Re: Skąd wiesz o PCP
"Złapałem" kontakt z Witkiem przez jego stronkę, potem spotkanie w Tychach, dalsze kontakty, powstanie
i tak już zostało 
- pandavan
- Profesjonalista
- Imię: MACIEK
- gadu: 8918275
- Kontakt:
Ja na ogólnym niedzielnym spocie Łódzkim (Dell) Spotkałem JDK od razu mnie zauważył i wręczył kalendarzyk
i oto jestem z czego się bardzo cieszę.
Dogoń i złap za ogon! Dasz radę...??;>
O clubie panda dowiedziałem sie sam klikajac w google w koncu prawie kazda marka moze niec klub i forum w necie.wczesniej miałem forda mondeo kiedys fiata tipo. fajnie ze cos takiego jest bo mozna sie cos ciekawego dowiedziec a czasem moze to ustrzec przed niepotrzebnymi wydatkami. dowiedziec sie co zrobic gdy... jak to zrobic i gdzie itp.
- Complit
- WOLF HUNTER
- Imię: Robert
Ja o forum dowiedziałem się od Vitka. Wcześniej byłem obecny na AK ale tam mnie nie chcieli. Po spotkaniu nie wiem już którym powiedział mi że jest nowe forum. No i poszło do teraz.
- Lukasz
- Przyjaciel klubu
- Imię: Łukasz
- gadu: 8896262
Kumpel powiedzial ze jest punto klub polska to pomyslalem ze poszukam PANDA KLUB POLSKA
i tak wyszlo 
-
pawel.plock
- Master Of Flamaster
- Imię: Paweł
Z linka w podpisie Vito na innym forum 
- Junak
- Przyjaciel klubu
- Imię: Tomek
- gadu: 5975539
z kalendarzyka za szybą 
(_[__]=====/////=====[__]_)
"...pojedziemy gdzieś, rozpędzimy się, pokonamy noc, przywitamy dzień..."
http://www.fiatuno.pl/fiatuno,1,909.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Majster Garaż 
"...pojedziemy gdzieś, rozpędzimy się, pokonamy noc, przywitamy dzień..."
http://www.fiatuno.pl/fiatuno,1,909.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wujek Google podpowiedział że istnieje takie jedne fajne forum i co najważniejsze z pomocnymi ludźmi. Pozdrawiam
- Dariusz9110
- Świeżak
- Kontakt:
pawel.plock pisze:Z linka w podpisie Vito na innym forum
I ja i ja
Wygooglałem, a że człowiek stadnym zwierzęciem jest - postanowiłem dołączyć do stada. Co prawda kilka m-cy temu kierowca niebieskiej Pandy z fajnymi światłami z przodu zagadnIęty na temat owych świateł zachęcał do zaglądnięcia na tą strtonę-jakoś nie miałem okazji. Ale w Pamięci pozostało - więc jestem:). Kierowca niebieskiej Pandy pewnie gdzieś tu jest:)
- djkodi
- Klubowicz
- Imię: Marcin
Ja o
dowiedziałem się jak byłem na etapie kupowania Pandy, znajomy mi poradził żebym poszukał forum Miłośników Pandy i tam poszukał czy ktoś czasem nie sprzedaje tego samochodu 
- artuss7
- Specjalista
- gadu: 5510555
Nosiłem się z zamiarem kupna 100HP i trafiłem na stronę Vitka, dalej już były rozmowy, kupno Pandy no i trafiłem tutaj do

- victor89
- Klubowicz
- Imię: Wiktor
- gadu: 2338614
Wygląda na to że Vitek jest ojcem całej naszej forumowej braci 
Zaczepiłem Witka kiedyś na Fiat forum gdyż miał piękne 15" felgi w swojej bordowej Pandzie, z zapytaniem o parametry techniczne
Potem autokacik, panda team skąd miałem manuale, następnie strona vitka, stare forum i nowe forum
Jakoś tak zleciały te 3 lata
Na drugim zlocie Pand brakowało już trochę osób ze starej ekipy
Edit:
U mnie pod blokiem i w bardzo bliskiej okolicy stoi chyba z 6 pand, niestety nie zrzeszone
Zaczepiłem Witka kiedyś na Fiat forum gdyż miał piękne 15" felgi w swojej bordowej Pandzie, z zapytaniem o parametry techniczne
Potem autokacik, panda team skąd miałem manuale, następnie strona vitka, stare forum i nowe forum
Jakoś tak zleciały te 3 lata
Na drugim zlocie Pand brakowało już trochę osób ze starej ekipy
Edit:
U mnie pod blokiem i w bardzo bliskiej okolicy stoi chyba z 6 pand, niestety nie zrzeszone
- Forsaken
- Klubowicz
- Imię: Piotrek
Ja siedziałem na forum fiata przy okazji poszukiwania rozwiązania problemu natury technicznej i uznałem że jest kiepskie. Google wskazało mi na to forum i tutaj mi się spodobało:)