Nietypowy temat. Po usunięciu napisu Van z auta, przyszła kolej na obniżenie Napisu PANDA badz jego usuniecie w celu zastąpienia go srebrnym. Obecnie jest czerwony. Proszę osoby chętne o podanie wymiarów ( na zdjeciu zaznaczone które odległości są mi potrzebne ).
Dziękuje Wam za pomoc.
Wymiary :
Poziomo - ..... cm
Pion 1 (lewy) - ..... cm
Pion 2 (prawy) - ..... cm
SzaLaS pisze:Nietypowy temat. Po usunięciu napisu Van z auta, przyszła kolej na obniżenie Napisu PANDA badz jego usuniecie w celu zastąpienia go srebrnym. Obecnie jest czerwony.
Miałbys fotkę tego napisu? Kusi mnie co by się zamienić za moj srebrny.
te fajne. ciekawe jak by wyglądały na tylnej listwie (klamka bagażnika).
to co - robimy podmianę? ja ci szczegółowego zdjęcia swoich nie mogę póki co dać gdyż autko mam we warsztacie.
może przeniesiemy się z dyskusją na pw. gdyż tu nas zaraz jakiś moderator lub admin może zjechać za offtop
Dreamcatcher pisze:te fajne. ciekawe jak by wyglądały na tylnej listwie (klamka bagażnika).
to co - robimy podmianę? ja ci szczegółowego zdjęcia swoich nie mogę póki co dać gdyż autko mam we warsztacie.
może przeniesiemy się z dyskusją na pw. gdyż tu nas zaraz jakiś moderator lub admin może zjechać za offtop
Spokojnie. Jak temat się cekawie rozwinie to przeniesiemy go do "Styling, tuning, itp.".