Spot Wawa Luty
-
gothicvampire21
- Specjalista
Re: Spot Wawa Luty
Proponuje jednak 10-11 większości pasował ja postaram się z szkoły urwać jeśli to będzie możliwe
- Voyager
- Podróżnik
- gadu: 0
- Kontakt:
Madzik pisze:nam pasuje 12.02 po 18 co reszta na to ??
Aniele 17sta tylko na pradze media czy
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Jeden z Kolegów miał fajny pomysł zrobić spota w salonie fiata i współnie poglądamy nowa pandę
tylko wtedy pasowała by sobota
Wawiaki co Wy na to ...
- Kamillo
- Instruktor
- Imię: Kamil
no sobota 11 lutego to ja na szkoleniu siedzę, a wieczorem na studniówce, więc niestety odpadam:(
http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=1848" onclick="window.open(this.href);return false; - Niebieska Strzała
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Kamillo pisze:no sobota 11 lutego to ja na szkoleniu siedzę, a wieczorem na studniówce, więc niestety odpadam:(
to tylko pomysł musi termin większości pasować więc luz można zrobić taki za jakiś czas ale pomysł kradziony ale jest
- Kamillo
- Instruktor
- Imię: Kamil
no pomysł z oglądaniem nowej Pandy mi pasuje bardzo:))
http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=1848" onclick="window.open(this.href);return false; - Niebieska Strzała
- Huczas
- Klubowicz na emeryturze
- Kontakt:
również chętnie obejrzę nową pandę, ale salony są w sobotę otwarte?
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Huczas pisze:również chętnie obejrzę nową pandę, ale salony są w sobotę otwarte?
pewnie że tak
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
Kiedy macie spot bo sie doczytać nie moge chyba ze chodzi o 11.02 ?
Jesli 11.02 planujecie zobaczyc nową pandę to lipa bedzie bo premiera ma być na przełomie lutego i marca 
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Vito pisze:Kiedy macie spot bo sie doczytać nie moge chyba ze chodzi o 11.02 ?Jesli 11.02 planujecie zobaczyc nową pandę to lipa bedzie bo premiera ma być na przełomie lutego i marca
Jak widzę to nic się nie zapowiada a z oglądaniem pandy to na pewno dopiero w marcu - kwietniu zobaczymy ile będzie trwało umawianie się
- Huczas
- Klubowicz na emeryturze
- Kontakt:
dziś za dosłownie godzinę lądują moi rodzice z Hiszpanii na urlop do Polski przylecieli więc ich odbieram i jedziemy na mazury, napisałem chłopakom propozycję na "mazurki spot" ale chyba nic z tego nie wyjdzie.
Co do Warszawskiego spotu, trzeba chyba zrobić troszkę brutalniej... nie umawiać się ze wszystkimi bo jak widać nigdy wszystkim nie będzie pasowało, tylko pomyśleć i np ustalić co miesiąc drugi piątek wieczorem. Każdy będzie wiedział kiedy z dużym wyprzedzeniem, plany sobie ustali itd.
Wprawdzie to tylko moja propozycja ale zastanówcie się, również inni forumowicze z Warszawy którzy nie mają niebieskiej rangi jeszcze
W przyszły weekend jestem już w Warszawie normalnie i np sobotni wieczór będę mógł jakoś zorganizować, więc piszę konkretnie - będę na miejscu czekał kto ma czas - wpadać, wcześniej oczywiście wpisać się tu żebym wiedział że sam stać nie będę...
18.02.2012 - parking -2 Media Markt ul. Ostrobramska godzina 19:30
1. Huczas
2. ?
Co do Warszawskiego spotu, trzeba chyba zrobić troszkę brutalniej... nie umawiać się ze wszystkimi bo jak widać nigdy wszystkim nie będzie pasowało, tylko pomyśleć i np ustalić co miesiąc drugi piątek wieczorem. Każdy będzie wiedział kiedy z dużym wyprzedzeniem, plany sobie ustali itd.
Wprawdzie to tylko moja propozycja ale zastanówcie się, również inni forumowicze z Warszawy którzy nie mają niebieskiej rangi jeszcze
W przyszły weekend jestem już w Warszawie normalnie i np sobotni wieczór będę mógł jakoś zorganizować, więc piszę konkretnie - będę na miejscu czekał kto ma czas - wpadać, wcześniej oczywiście wpisać się tu żebym wiedział że sam stać nie będę...
18.02.2012 - parking -2 Media Markt ul. Ostrobramska godzina 19:30
1. Huczas
2. ?
1. Huczas
2. wstępnie Madzik i SZyBA (potwierdzimy jak SZyBA będzie znał grafik)
3.?
3.?
- Voyager
- Podróżnik
- Kontakt:
Madzik pisze:1. Huczas
3.?
!9:30 napewno nie 17:00 - 18:00 ok ale to co zaproponowałeś 19:30 dla nas odpada
-
gothicvampire21
- Specjalista
ja byłem przygotowany 10-11 a teraz 18 ?? co to ma być