swiatla mijania pomocy!
- Franek16i
- Wymiatacz
- gadu: 0
- Panda: Pandolot 1.2 + NOS:)
- Generacja: ...
- Paliwo: inne
swiatla mijania pomocy!
witam prosze o szybka pomoc stracilem nagle swiatla mijania nie wiadomo czego i tylko one sie nie swieca:/ zarowki dobre:/ pozdrawiam
- Dreamcatcher
- Klubowicz
- Imię: ...
- gadu: 0
- Panda: 1.3 JTD
myślałem że wszystko jest w porządku jednak jakiś czas temu przypadkiem zostałem uświadomiony iż jest inaczej.
otóż we fiatach montowany jest mechanizm iż jak przy włączonych światłach zgaszony zostanie silnik to wszystkie światła same gasną (wyłączane także są przy rozruchu silnika). u mnie po zgaszeniu silnika włączone pozostają światła mijania (tylko). gdzie taki laik i dupa z mechaniki jak ja ma szukać problemu? (chodzi o to co by móc błysnąć u elektryka. kiedyś tam
)
otóż we fiatach montowany jest mechanizm iż jak przy włączonych światłach zgaszony zostanie silnik to wszystkie światła same gasną (wyłączane także są przy rozruchu silnika). u mnie po zgaszeniu silnika włączone pozostają światła mijania (tylko). gdzie taki laik i dupa z mechaniki jak ja ma szukać problemu? (chodzi o to co by móc błysnąć u elektryka. kiedyś tam
- elitspro
- Fanatyk na emeryturze
- gadu: 4928172
- Panda: 1.1 Blue FL
Najprawdopodobniej to wina wtyczki w body kompie, a temat ten był już poruszany. http://www.pandaclubpolska.pl/forumpcp/ ... .php?t=915