Panowie odpowiadam odnośnie pytan o kolege Goziora. Dzis napisałem smsa do Kolegi Giziora, odpisał mi jego brat.
Michał leży w szpitalu w Rybniku. W sobote miał wypadek w pracy, spadł z 16 metrów. Ma połamane dwa żebra w tym jedno przebiło mu płuco. Troche poobijany i zwichniety nadgarstek. Wypisany zostanie w poniedziałek ze szpitala. Podobno stan nie najgorszy ale pewnie rehabilitacja potrwa.
Michał miał wczoraj wyjść ze szpitala niestety, podczas przebierania sie zaczał sie dusić i zaczął pluc krwia. Cofneli go spowrotem i w czwwartek przechodzi kolejne badania i bezie wtedy wiadomo co dalej. To znowu najświeższe wieści od brata Michała.
Współczuje mu Mam nadzieje ze jak wyjdzie w końcu ze szpitala i otworzy forum to mu choć troszkę poprawi sie humor jak zobaczy ze duchowo go wspieraliśmy i ciągle o nim pamiętamy
Nie cały i nie zdrów ale już lepiej dzis o 17 wrocilem, wyspalem sie i jestem. Dzieki za wsparcie! Ogladalem zdjecie od WOLFIEGO! dzięki :* zdrowieje po malu no i leci do przodu, narazie mam kompa nie sprawnego i siedze na lapku od matki tak ze moge pukico nie byc tu zbytnio czesto ale jest juz OK! bede sie pojawial jak tylko bede mogl.