Jakie drugie auto do pary z Fiat Panda
Moderatorzy: Majkel_B, Camcioo
- Vito
- Admin na emeryturze
- Imię: Witek
- Kontakt:
Re: Jakie drugie auto do pary z Fiat Panda
hehe też tak myślę
giulietta jest super szczególnie tył 
- Worczynski
- Klubowicz na emeryturze
- Imię: Paweł
- gadu: 0
Boczna linia Guiliety na 18 calach... Pokroić bym się dał
I to wnętrze
Za 4 lata może się uda 
- wojtassslg
- Klubowicz
a mi własnie w srodku okropnie nie pasi srodek bym wzioł z Delty 
VITO nie wyjeżdżaj mi o alfach a szczególnie o 159 i giulietta bo siedze teraz sam w domu i podskakuje mi ciśnienie jak je widze i słysze o nich < kto mnie będzie reanimował, alfy są przepiękne ale panda najładniejsza 
- Kamillo
- Instruktor
- Imię: Kamil
a u mnie problemu z autkiem do pary nie ma:)) oba stoją na strzeżonym parkingu i bardzo się lubią... bo to dwa Fiaty. Panda Żony i moje Bravo II 1.4 T-JET
Panda spełnia wszytkie zachcianki mojej Żony w mieście (praca, zakupy, kino, kręgle...) i bliskie wyskoki do znajomych, a Bravo obsługuje tylko trasy Pruszków-Grodzisk Wielkopolski-Pruszków i Pruszków-Jastrzębie Zdrój-Pruszków + wyjazdy na długie weekendy i wakacje, jeśli spędzam je w Polsce:))
Nowe Bravo jest wspaniałe jako większe/duże auto w domu, Panda idealna na co dzień i do pracy. i wszystko w rodzinie FIAT:))
Panda spełnia wszytkie zachcianki mojej Żony w mieście (praca, zakupy, kino, kręgle...) i bliskie wyskoki do znajomych, a Bravo obsługuje tylko trasy Pruszków-Grodzisk Wielkopolski-Pruszków i Pruszków-Jastrzębie Zdrój-Pruszków + wyjazdy na długie weekendy i wakacje, jeśli spędzam je w Polsce:))
Nowe Bravo jest wspaniałe jako większe/duże auto w domu, Panda idealna na co dzień i do pracy. i wszystko w rodzinie FIAT:))
http://www.pandaclubpolska.pl/forum/vie ... =45&t=1848" onclick="window.open(this.href);return false; - Niebieska Strzała
-
Deacon
- Admin na emeryturze
- Imię: Michał
ja akurat do pandy mam audi a4 avant 1.9 tdi z '99r. ale tylko dlatego, ze sie trafilo w super stanie.
Bralbym Octavie w kombi bo ma olbrzymi bagaznik ale znalezienie takowej w jakims fajnym stanie graniczy z cudem.
Bralbym Octavie w kombi bo ma olbrzymi bagaznik ale znalezienie takowej w jakims fajnym stanie graniczy z cudem.
- bart_tychy
- Imię: Bartek
http://otomoto.pl/renault-grand-scenic- ... 74272.html duży bagażnik
naprawdę duży na wakacje 2 tygodnie 4 osoby (dwie dziewczyny 22 letnie + 4 letnia dziewczynka jedzenie, picie materace 3 parasole p. słoneczne i wiele więcej a nic nie wystawało ponad roletę) bardzo dobra widoczność, bardzo dużo miejsca 6 biegowa skrzynia bogate wyposażenie, karta do otwierania drzwi oraz 3 i trochę elektroniki. 3 metrowy parasol ogrodowy wchodzi do środka i nic nie wystaje poza obrys 
- Worczynski
No widzę Bart, że auta na F opanowały twój parking, też słyszałem opinie, że jak Renault to tylko Scenic, bo jest najlepszy i najmniej problematyczny z całej gamy
Taki wakacjobus fajnie byłoby mieć 
Chociaż jeśli myśleć w kategorii auto do miasta Panda i co na dalsze trasy to bezkonkurencyjny jest VW T5, jechałem w zeszłym roku na wakacje w 7 osób takim cudem i uważam, że to najlepsza forma zbiorowego transportu
A, że Vag to trudno, piękne to co się komu podoba 
Chociaż jeśli myśleć w kategorii auto do miasta Panda i co na dalsze trasy to bezkonkurencyjny jest VW T5, jechałem w zeszłym roku na wakacje w 7 osób takim cudem i uważam, że to najlepsza forma zbiorowego transportu
- Pjotrek
- Świeżak
- gadu: 8144829
Worczynski pisze: [...] Chociaż jeśli myśleć w kategorii auto do miasta Panda i co na dalsze trasy to bezkonkurencyjny jest VW T5, jechałem w zeszłym roku na wakacje w 7 osób takim cudem i uważam, że to najlepsza forma zbiorowego transportuA, że Vag to trudno, piękne to co się komu podoba
Chyba nie miałeś okazji podróżować Mazdą MPV.
- Worczynski
Nie miałem, ale obstaje przy twierdzeniu, że VW Bus jest bezkonkurencyjny, 5 metrów auta, wysokie na 1,90, szerokie na 1,90 z hakiem, i przy siedmiu osobach miejsca na wygodę dużo i jeszcze 5 bagażników Pandy na ładunki
Do tego ładowność 800 kg i niesamowita pozycja za kierownicą
Jak na wakacje świetnie, ale na codzień nie chciałbym 
- bart_tychy
- Imię: Bartek
- jojo81
- gadu: 5680922
Żona wymyśliła P307SW po lifcie 
Wszystko zeszło na bok od kiedy jest Bartłomiej.
Było GP PB,Croma JTD,Bravo T-Jet
a została Panda 1,1 i wół roboczy Passat TDI ATJ
- Worczynski
Kasa Misiu Kasa, tanio nie będzie raczej :/ a poza tym nie złe auto, po lifcie większość problemów z elektroniką przestała istnieć 
- jojo81
- gadu: 5680922
Toć jej tłumacze, że drogo będzie. Już marudzi jak trzeba coś przy pandzie zrobić a co dopiero przy większym aucie i jeszcze francuzie 
Wszystko zeszło na bok od kiedy jest Bartłomiej.